perjantai 18. kesäkuuta 2010

Onneks on jo perjantai

Tää viikko on tuntunut kauheen pitkältä. Emilialla tekee jo ylös hampaita ja pientä kitinää on ollut ilmassa ja illalla valvotaan pitkään. Onneksi on jo perjantai! Tosin mies on taas viikonlopun töissä, joten Emilian kanssa vietetään taas viikonloppu lähes kahdestaan. Sunnuntaina lähdetään kylläkin vierailemaan veljen luona. Viime viikolla sain reumaani taas muutaman piikin, joten kivut ovat onneksi helpottaneet ja Emilian hoitaminen ei tunnu niin väsyttävältä. Parin viikon päästä pitäisi pyörähtää sairaalassa kontrollissa.

Tänään mietin tekemättömien töiden listaa ja ensi viikolla pitäis aloittaa uusi projekti, oma ikuisuusprojektini -> piha-allas.

Tällaisesta...pitäisi saada jotain tällaista :D Tuntuu mahdottomalta, mutta katsotaan!

(kuva lainattu netistä)

Tuntuu et tälla viikolla ei ole saanut aikaiseksi yhtikäs mitään. Mut tarviikos sitä aina? Onks muilla mammoilla tällaisia viikkoja!

Pitkästä aikaa otin "päivän asua". En ikinä ennen pitänyt hameita, mutta löysin kyseisen hameen kirpparilta hintaan 2 € ja ihastuin siihen heti. Huomasin tänään kuvasta, että raskauskilot alkaa olla viimein kadonneet, nyt kun saisi itsentä vielä kuntoilemaan, niin kadonneiden lihasten metsästäminen voisi taas alkaa.Tällä viikolla eläimet ovat myös tehneet tuhojaan ja tuntuu, että jos mammalla on huono päivä, niin se tarttuu kyllä äkkiä kaikkiin. Tällainen teurastus meillä oli tapahtunut eräänä yönä..Mies tulee kohta töistä, joten lähdetään viimeinkin hakemaan kaupasta terassikalusteet. Toivottavasti juhannuksena olisi hyvät kelit niin pääsis sitten jo testaamaan. Niin ja toivottavasti myös ihailemaan mamman piha-allasta!

2 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Kauniin näköinen allasidea! :)
Ja voi kuule,sellaisia viikkoja on ja tulee kun olo on "saamaton". Olen ite yrittänyt olla ottamatta huonoa omaatuntoa niistä, varsinkin kun on ihan pienvauva on arki ihan toisella tavalla kuluttavaa ja väsyttävää.
Meidän hurtta ei ole nyt vähään aikaan tehnyt tuhoja *koputtaa puuta*. mutta silloin kun joku ihana sisustuslehti on tuollasina riekaleina niin voih argghh.Onneksi teillä näyttää weski/talouspaperilta.

MuotiMamma kirjoitti...

Saas nähdä millainen tosta meidän altaasta loppujen lopuksi tulee. Meillä itseasiassa ton paperin tuhos kissa. Sil on joku fiksaatio vessapaperiin. Varmaan oli koko yön touhunnu ton rullan kanssa ku oli niin pieneks pistetty :D Koira oksensi yhden päivän eteisen matolle, joten siinäkin hyvä lisä tälle viikolle!