keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Motivaatiomonttu ja järkkyhyvää kanasalaattia

Olen koko alkuviikon etsinyt kadonnutta motivaatiota liittyen juhannussiivoamiseen. Ei o löytyny ei.. Motivaatiomontussa ollaan ja syvällä :) Tänään päätin, että huomenna siivotaan. Juhannuksen suunnitelmat ovat vielä täysin avoinna. Todennäköisesti olen kotona. Ehkä pyörähdämme miehen kanssa Jokiasemalla, mikäli saamme neidille pariksi tunniksi hoitajan ja aurinko paistaa.

Tänään sain aamulla aikaiseksi tehtyä pitkästä aikaa välipalaksi kanasalaattia. Omaan salaattiini laitoin:

Persikkaa
Tomaattia
Kurkkua
Suippopaprikaa
Keitettyä kananmunaa
Hunajamarinoitua broilerisuikaleita

Todella ruokaisan kanasalaatin saa, kun keittää riisiä, lisää joukkoon herne-maissi-paprikasekoitusta, kanaa ja currymajoneesia. Lisäks voi laittaa persikkaa, kurkkua ja tomaattia.

Eilen käytiin Emilian kanssa vaunulenkillä.Tämän päivän asua, ehdoton lemppari, ihanan pehmeät farkkuleggarit (kappahl) ja H&M löysä paitaNyt lähden levittämään pyykkejä, jos löytäisin samalla kadonneen motivaationi!

4 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Ompas kivan värikäs salaatti.Alkoi eittämättä tehdä mieli kanasalaattia! :b

hmmm kirjoitti...

Kanasalaattia voiskin tehdä joku päivä. Persikasta ja kurkusta en tykkää, mutta jotain muuta sitten.

Ja sitten tyhmä kysymys: mikä ihmeen juhannussiivous? Ei meillä vaan. Ollaan sitten pihalla sen verran, ettei tarvi pölykoiriin kompastella.

MuotiMamma kirjoitti...

Juhannussiivous on vaan sellainen tapa ollut meillä. Jäänyt varmaan kotoa, kun äiti aina suursiivosi juhannukseks. En kyl ite aio mitään suursiivousta alkaa tekemään. Jos nyt enimmät eläinten karvat ja hiekat lakaisis maton alle :) Joensuussa ilmeisesti sataa perjantaina vettä, niin tääl ollaan varmaan sisällä.

hmmm kirjoitti...

Onhan tuo juhannussiivous (ja kaikkiin muihin erikoisiin päiviin liittyvä siivous) kotoa tuttua. Samoin perjantaina lapsuudenkodissa lensi matot pihalle ja ennen ei ollut mitään asiaa minnekään kun oli huone tiptop.

Omilleni muutettuani olen yrittänyt parhaani mukaan unohtaa kaikki siivouspäivät. Toki meilläkin imuroidaan pari kertaa viikossa ja paremmin siivotaan toisinaan.

Aiempaan postaukseen piti kommentoida, että oletpas ollut pieni. Etkä kyllä nytkään iso ole vaan oikein sopiva. Kivaa, että joillain raskauskilot katoaa itsekseen.