maanantai 28. kesäkuuta 2010

Home sweet home vol 2

Juhannus tuli ja meni. Vietimme sen rennosti kotona, ihan vaan oltiin. Torstai-iltana vietin pitkästä aikaa hemmotteluillan. Kävin rauhassa, pitkän kaavan mukaan, saunassa, kuorin ihon, laittelin naamion. Emilian mentyä nukkumaan nautin jopa lasillisen saunasiideriä. Perjantaina olimme kotona, paitsi illalla vierailimme koko perheen voimin miehen serkun luona. Loppu viikonloppu olimme kotona, katselimme leffoja ja mässäilimme. Juhannukesta ei hirveästi ole kuvamateriaalia, joten ajattelin laittaa paloja kotoamme.

Makuuhuoneemme..Tahtoisin kyl uuden sängynpeitteen..



Sängynpäätynä on erittäin kätevä Ikean Malm-pääty. Päissä on hyllyt, jotka saa kätevästi piiloon ja kaikki kirjat ja tavarat siististi säilöön.



Molemmilla omat Ikeasta hankitut yövalot



Muuta pientä kivaa kotoa..



Päivän asuna hieman sporttisempaa, H&M caprit ja toppi



Viikonloppuna päätin aloittaa kynsinauhojen/käsien tehohoidon. Kärsin atooppisesta ihosta ja omistan varmaan universumin kauheimmat kynsinauhat. Olisi ihana laitattaa jotkut tosi kauniit kynnet, mutta ensin täytyy kyllä saada iho kuntoon.



Emilia leikkii sitterissään, mutta taitaa uni viedä voiton..



Emilia siis nukkuu, joten kuppi kahvia maistuu ja Greyn anatomia. Huomenna sairaalaan käymään, katsotaan mitä tohtori sanoo.

Ei kommentteja: