tiistai 29. kesäkuuta 2010

Äidin shoppailupäivä

Tänään kävin aamulla sairaalassa kontrollissa. Uutiset olivat hyviä, lääkkeitä ei tarvitse aloittaa. Ajattelin pyörähtää pikaisesti alennusmyynneissä ja kirpparilla. Mummi ja ukki hoitivat Emiliaa, että äiti sai hieman ulkoistautua.

Päivän shoppailusaldo oli ihan ok.

Kirpparilta löysin itselle uuden, aivan ihanan, laukun. Laukku oli käyttämätön, siinä oli vielä lappukin paikoillaan. Hintaa taisi olla 4,90 €Lisäksi löysin satiinisen, korkeavyötäröisen, vekkihameen (sekin uusi) hintaan 3 €. Tykkään kovasti tosta vetoketjusta edessä.Emilialle shoppailin H&M:ltä. Sain postissa alekupongin, -50 % vapaavalintaisesta vauvan vaatteesta. Ihastuin heti tällaiseen settiin.. Setissä body, sortsit ja hattu.Lisäksi lindexin alesta löytyi farkut, hintaan 3€Sokoksen alesta vielä lähtiessä tempaisin litran tönikän ihanaa suihkugeeliä..Täytyy tässä samalla esitellä aikaisempi kirpparilöytö. Ihastuin laukkuun heti, kun sen näin. Hinta vaan oli suht korkea kirpparituotteeksi. Menin parin päivän päästä uudestaan kirpparille, kojuun oli ilmestynyt lappu, kaikki loput tuotteet -50%. Laukku lähti heti mukaan. Tällä hetkellä laukku sisältää kaikki ompelutarvikkeeni. Mutta on myös hauska sisustuselementti.Päivän shoppailuasu, H&M mekko.Kotona oli Empukan kanssa ukki keksinyt uudet leikit. Ja sekös oli kivaa :)

2 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Matkalaukku on oiva ompelukamojen säilytykseen. Täällä toimii myös :) Oi,ja tuo laukku on kyllä aika kivan söpö ja pirtsakka!

MuotiMamma kirjoitti...

Toi laukku on kyl niiin kiva. Hyvän kokoinen et mahtuu äidin ja Emilian tarvikkeet :)