lauantai 19. kesäkuuta 2010

Kesärusketusta

Oon varmaan vaalein ihminen mitä voi löytää ja ongelma on myös se etten rusketu, toisaalta harvoin palankaan. Kerran olen rakennusaikaan onnistunut polttamaan olkapääni. Rusketus on siis hankittava joka kesä purkista mikäli en halua loistaa valkoisena koko kesää.Omat lempparituotteet ovat ehdottomasti suihkutettavat Garnierin itseruskettavat. Kasvoille käytän Ambre solairen light result sävyä. Lopputulos on luonnollinen ja käytän suihketta useana päivänä peräkkäin saadakseni pikku hiljaa sopivan rusketuksen.

Vartalolle käytän Garnierin Bodysummer summerglow express sprayta. Myöskin vaalea sävy. Plussaa on se, että kyseessä on samalla kosteusvoide. Ainut miinus kyseissä tuotteessa on sen tuoksu.

Aamulla heräsin innosta piukeena, kun ulkona paistoi pitkästä aikaa lämpimästi aurinko ja suunnittelin jo pakkaavani Emilian iltapäivällä ulkoilemaan. Päälle löytyi kesäinen H&M raitamekko ja legginssit. Nyt nautittaisiin taas kesästä. No tuntia myöhemmin ulkona on aivan kauhea myräkkä. GREAT!!Emilian sain päikkäreille, joten äiti lähtee varmaan taas vaihteen vuoksi siivoamaan. Loppuun vielä kuva Empukasta, neiti täyttää parin päivän päästä 3 kk ja miten kovasti se on jo kasvanut. Haikeena siivosin lipastosta paperikassillisen pieneksi jääneitä vaatteitta komeroon säilöön myöhempää tarvetta varten :)

2 kommenttia:

hmmm kirjoitti...

Kauheata vauhtia nuo pienet tosiaan kasvavat. Alkuun on jotkut 56-senttiset valtavia telttoja ja sitten muutaman viikon päästä ne saa pakata pois kaapista tilaa viemästä.

Mä olen myös kesät ihan valkoinen, mutten näe tuota (enää) ongelmana. Tietyt ihmiset kauhistelevat joka vuosi kalpeaa olemustani. Elokuussa kuitenkin aina on sormuksista pienet rusketusrajat :)

Kivasti olet muuten kutistunut synnytyksen jälkeen. Täällä ei taida ennen raskautta olevia kuvia ollakaan, että saisi verrata. Mitäs jos kaivelisit jostain arkistoista?

MuotiMamma kirjoitti...

Mulla ton rusketuksen kans on sillee, et tykkään et pikkasen on "päivetystä". Joskus ostin ihan oikeeta itseruskettavaa ja näytti kyl ihan siltä ku mut ois dipattu johonki oranssiin vartalomaaliin :D Joten mieluummin vaikka valkeena!

Just kattelin viime viikolla vanhoja kuvia ja mietin et pitäis laittaa postaus raskauskiloista. Joten kuvia on tulossa :)