tiistai 8. kesäkuuta 2010

Mekkoprojekti

Pitkästä aikaa sain innostuksen ompelemaan. Kaapista löytyi vielä jonkin verran babyfleeceä, joten ajattelin välillä ommella jotain Emilialle. Kankaasta muodostuikin sitten kesämekko.

Sunnuntaina sain aikaiseksi illalla piirtää kaavat, apuna käytin Käsityölehden 02/10 mekkokaavaa. Tosin kokoa piti muokata, koska ohjeen pienin koko oli 86. Apuna käytin neidin omia mekkoja.Maanantaina Emilialla oli kiukkupäivä, joten homma ei ehtinyt edetä kuin sivusaumojen ompeluvaiheeseen. Tässä vaiheessa neiti taas päätti et nyt syödään..Tänään sitten on Emilialle uni maistunut, joten mekosta tuli loppujen lopuksi tällainen..Alareuna on vielä kääntämättä ja mietin et laittaisin olkaimiin koristenapit..Loppuviikolla jos saisi viimein ommeltua noita omiakin juttuja, kun tuntuu että kaapit on täynnä aloitettuja ompeluksia, mutta mitään ei saa ikinä loppuun asti!

2 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Oi miten söpöt siilit ja sienet. Sellaistahan se tuppaa lasten kanssa olla,että keskeytyksiä tulee enemmän ja vähemmän. Sanoinkin miehelle kiukkuisena yksi ompeluinspispäivä,että voisiko joskus olla aikaa tehdä joku loppuun,ettei kokoajan joku roikkuisi hameenhelmassa. Podin sitten huonoa omaatuntoa heti minuutti sanomiseni jälkeen xD

Äippä -84 kirjoitti...

Heips!
Kiva kun kävit lukemassa ja jätit viestiä :) Linkitän sut jotta muistan käydä lukemaan, ok?