keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Lempparituotteita: vartalonhoito ja tuotetestaus

Ajattelin esitellä joitakin lempparituotteitani, aluksi vaikka liittyen ihonhoitoon.

Avonin tuotteita olen jonkin verran kokeillut. Serkkuni välittää kyseisiä tuotteita, joten jonkun verran tulee tilailtua. Hyvää niissä on edullisuus, hyvä hinta-laatu suhde. Äippälomalaisella budjetti on pieni ja tuotteet suht edullisia.

Minulla on erittäin kuiva iho ja varsinkin talvella joudun käyttämään kaikkein kosteuttavampia tuotteita. Ihastuin Avonin ideaan kaksiosaisesta tuotteesta, toinen aamuksi, toinen illaksi. Kosteusvoiteessa aamuksi on meikin alle tarkoitettu kevyempi päivävoide, yöksi kosteuttavampi. Puhdistustuotteessa myös sama idea, aamuksi virkistävämpi puhdistusgeeli, illaksi meikin poistoon kosteuttavampi puhdistusemulsio. Tuotteesta oli juttua myös täällä.
Kasvovetenä olen ihastunut Yves Rocherin kasvoveteen. Ei kuivata, virkistää ja tuoksuu kivalle. Ensimmäinen kasvovesi, jota olen tykännyt käyttää.Vartalovoiteena olen tykännyt käyttää myös Avonin tuotetta, vartalojogurttia. Myös Erisanin perusvoide kosteuttaa hyvin, on tosi paksua, joten kuivuu ja imeytyy kauan.Ajattelin aloittaa myös tuotetestauksen. Ostin aikoja sitten alesta Garnierin Bodytonic selluliittigeelin. Käytin sitä silloin tällöin, tykkäsin todella paljon viilentävästä vaikutuksesta. Aivan ihana tuote kesäkuumalla saunan jälkeen. En niinkään välittänyt poistuuko selluliitti vai ei. Nyt ajattelin kokeilla ja käyttää ihan säännöllisesti. Tuotehan lupaa jo 10 päivässä tuloksia. Ainakin täällä oli saanut kyseinen tuote hyvät arvostelut. Olen yleensä ERITTÄIN kyyninen kaikkiin tällaisiin tuotteisiin, mutta kokeillaan :) Katotaan tuloksia sitten parin viikon päästä!Seuraavaksi ajattelin kokeilla tätä tuotetta. Hypistelin sitä jo kaupassa, vielä jäi hyllyyn, mutta käyn kyllä shoppaamassa.Tänään oli Emilian neuvolapäivä, saatiin eka piikki. Neiti oli erittäin reipas. Nyt odotellaan tuleeko kuumetta, kiukkuamista tai muuta sivuvaikutusta. Nyt ainakin nukkuu tyytyväisenä. Äidin neuvola asu oli tällainen. Toppi Halens, muut H&M, laukku siis kirpparilta :)

Ei kommentteja: