maanantai 21. kesäkuuta 2010

I hate mondays

Tänään on taas ollut niitä päiviä, jolloin voisi vaan nukkua. Joskus on vaan sellaisia päiviä, jotka alkavat jo heti aamusta mennä väärille raiteille, alkaa kauhea lumipalloefekti..

Emilialla on tarkka päivärytmi, ja kiukkuaminen on aivan kauheata, jollei unen määrä ole sama. Tänään neiti heräsi mieheni ääneen aamulla klo 7, kun mies tuli yövuorosta kotiin. Kauheat riemunkiljahdukset muuttu vähän ajan päästä hirveeks yliväsymys kiukuksi. Sitä jatkui kolme tuntia. Välissä nukuttiin vähän aikaa, sitten jatkettiin.

Äidiltä jäi aamukahvi juomatta. Viimein kiireessä keitetty kahvi maistui ihan eilispäivältä. En ehdi syödä, neiti huutaa naama vihreänä heti kun liike loppuu. Välillä lähdetään vaunuilemaan, matkarattailla ympäri keittiötä, ulkona sataa kaatamalla. Neiti ei suostu syömään, saa kauheat rintaraivarit.

Tietokonekin teki stopin, käynnistyy mutta mikään ei toimi. Keljuttaa.

Viimein neiti nukahtaa auton turvaistuimessa keinuttamiseen ja äiti ehtii tässä välissä syödä pikaisesti. Puolen tunnin päästä kuuluu kauhea haukottelu, kurkkaan istimeen ja neitiä naurattaa. Ruokakin maistuu, nyt on molemmilla Hyvä ruoka ja parempi mieli-fiilis. Neiti leikkii tyytyväisenä jumppamatolla, nauraa välillä kippurassa. Äitikin saa kahvia joka maistuu ihan tältä päivältä. Kohta herätetään isi.päivän asu yöpyjama :)

Ei kommentteja: