sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Randya kotiin ja aamianen terassilla

Ihastuin keväällä Jotexin raidalliseen Randy kankaaseen siinä määrin, että tilasin sekä kangasta, että istuintyynyjä. Lisäksi hankin kyseisen sarjan pöytäliinan, mutta loppujen lopuksi en tykännyt siitä, joten leikkelen sen varmaan kankaaksi. Tällä viikolla innostuin ompelemaan..

Ensinnäkin ompelin kodinhoitohuoneeseen verhon, jota tosin emme ole saaneet vielä asennettua, verhovaijerin kiinnityssysteemistä johtuvista erimielisyyksistä :)

Ompelin säilytysraheihimme uudet päälliset.

Image and video hosting by TinyPic
Jämäpaloista syntyi pikaommeltu säilytyspussukka kodinhoitohuoneeseen, joka kätkee sisälleen pyykinpesuaineet.

Image and video hosting by TinyPic

Istuintyynyt ostin alunperin kodinhoitohuoneeseen säilytyspenkin päälle, mutta tällä hetkellä kaksi tyynyä ovat terassikalusteiden pehmusteina. Saatiin ahaaelämys, että niistä saisi tehtyä erittäin hyvännäköiset istuintyynyt, joten tilasin tänään tyynyjä 8kpl lisää, jotta saamme kaikkiin tuoleihin päälliset.

Image and video hosting by TinyPic

Sain Emilian aamupäiväpäikkäreille, joten päätin lähteä nauttimaan aamupalan terassille. Muu perhe siis nukkui, mies nukkuu pitkään, koska menee yövuoroon, joten minä nautin ihanasta hiljaisuudesta. Vaikka hetket perheen kanssa ovat ehdottomasti maailman parhaita, ovat nämä hiljaiset hetket omaa aikaa kyllä myös kärkisijoilla.

Image and video hosting by TinyPic

Terassillemme paistaa vasta ilta-aurinko, joten kun kävin keittämässä toisen litran aamukahvia, piti laittaa jo sukat jalkaan ja neuletakki päälle. Mut ihana, kun on välillä vähän viileämpi.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään oli tosi kipeä aamu pitkästä aikaa, ilmeisesti pihalla ahertaminen on kipeyttänyt paikat, mutta jospa sitä tästä vielä päivän aikana vertyisi, ei tarvitsisi taapertaa jäykkänä ihan koko päivää.. Tänään taas mahdollisesti vanhempani tulevat auttamaan meitä pihahommissa, mutta taidan itse ottaa välillä vähän iisimmin. Sitä on vaan paha tapa aina innostua :)

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Voi vitsi, kun osaiskin ommella!

MuotiMamma kirjoitti...

Äkkiä sitä oppii, mäkään en o ommellu kymmeneen vuoteen. Innostus iski vasta nyt keväällä :)