keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Lomailua

Pieni blogitauko on pidetty, ollaan nimittäin lomailtu. Mies jäi perjantaina viiden viikon lomalle, joten heti lauantaina suunnattiin molempien vanhempien luokse vierailulle ja oltiin maanantaihin asti. Reissun aikana tultiin enemmän vakuuttuneemmaksi siitä, että tarvitsemme farmariauton. Pientä tilan puutetta oli ilmassa, kun ahdettiin autoon meidän lisäksi koira, kolme kisssaa ja Emilian tavarat. Sunnuntaina oltiin minun vanhempien luona. Mies uskaltautui koiran kanssa uimaan..

Image and video hosting by TinyPic

.. me jäätiin Emilian kanssa seuraamaan uimista rannalta, koska ilma oli yllättävän viileä vielä sunnuntaiaamuna.

Image and video hosting by TinyPic

Sunnuntai-iltana mentiin miehen vanhempien luo. Miehen isän luona grillattiin ja nautittiin ihanan lämpimästä illasta. Roni nautti myös, kun sai juosta pihalla vapaana.

Image and video hosting by TinyPic

Maanantai-iltana tultiin kotiin. Emilia tutustui uuteen makuelämykseen, kuningatarsoseeseen. Kuvasta voi jo ehkä päätellä, että kyseessä oli suuri herkku.. Neiti on reippaasti syönyt lusikasta, tänään saatiin aamulla järkyttävä siivo aikaiseksi, kun neiti alkaa yrittää itse tarrata lusikkaan ja tunkee sen ihan itse suuhun :)

Image and video hosting by TinyPic

Vanhemmilta saatiin lahjaksi pururengas, on muuten älyttömän hyvä kutiaville ikenille ja neiti tykkää tosi paljon pureskella kyseistä rengasta. Maanantai-iltana Emilia oli reissun jälkeen vähän kipeä, mutta nyt ollaan jo pirteitä ja nukutaan yöt taas hyvin.

Image and video hosting by TinyPic

Meillä lomailu jatkuu raksailun merkeissä. Minä olen laitellut kotia ja aloitettiin vaihtamaan huonejärjestystä. Siitä varmaan kuvia vielä loppuviikon aikana! Lauantaina jos paistaa aurinko lähdetään kaveriporukalla minigolffaamaan!

Ei kommentteja: