tiistai 20. heinäkuuta 2010

Isot tytöt syövät lusikasta

Emilia täyttää tällä viikolla neljä kuukautta ja saatiin pikkuhiljaa aloittaa kiinteiden ruokien maistattaminen. Aloitettiin sitten eilen pienellä määrällä peruna-porkkana pilttiä ja hyvää tuntui olevan. Nyt neiti on saanut pienen määrän huttua ja päivittäin lisäämme hieman annostusta. Lusikasta syöminen onnistui todella hyvin ja neiti ihan kiukkuuntui, kun emme ensimmäisillä kerroilla antaneet kuin hieman maistiaisia.

Image and video hosting by TinyPic

Kävin tänään myös itse lääkärissä, koska olen ollut välillä tosi kipeä. Sain taas kortisonipiikkejä ja päätimme, että alamme vähitellen myös imetyksestä siirtymään korvikkeeseen, jotta minäkin saisin aloittaa vahvemmat lääkkeet ja voisin itsekin paremmin.

Päivän piristys piti ikuistaa, maailman ihanimmat pikkuvarpaat!

Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

hmmm kirjoitti...

Teidän neidille näyttää maistuvan ruoka paremmin kuin meidän 1 v 2 kk tyttöselle.

Mulla on sellainen muistikuva, että lasta ei saa istuttaa syöttötuolissa tai muutenkaan ennen kuin alkaa itse istua. Eli ei varmaan 4 kk iässä. Jos olette kuitenkin saaneet neuvolasta muita ohjeita niin tämän huomautuksen voi jättää omaan arvoonsa.

MuotiMamma kirjoitti...

Ruoka maistu joo tooosi hyvin.

Meillä neuvolassa puhui, että kun neiti niin reippaasti viimeks istui jo sylissä, niin voi pienen hetken antaa nyt 4kk istua. Nyt ekalla syöttökerralla kun vaan maistatettiin niin neiti sit ehti olla pari minuuttia tuolissa. Jatkossa nyt syötetään sitterissä, niin saa neiti siinä rennosti maata. Tuo pieni syöttötuoli lähteekin nyt mummilaan viikonloppuna sellaiseks matkatuoliks. Syksyllä sit hankitaan kotiin tuoli, kun tosiaan neiti vielä istu pitkään aikaan siinä.

Syöttötuolista puheen ollen. Mainitsit että tykkäsit muovisesta, niin aikaisemmin harkitsin Cam nuvolan muovista syöttötuolia. Nyt ajattelin et se vois sittenkin olla varteen otettava vaihtoehto, kun olisi varmaan helppo putsata. Ei mikään maailman kaunein hökötys, mut vois olla ihan hyvä muuten :) Meillä ennestään cam nuvolan hoitopöytä josta tykätään.