torstai 15. heinäkuuta 2010

Hellepäivän viettoa ja syöttötuolipohdintaa

Eilen migreeni alkoi viimein helpottaa ja oltiin koko päivä ulkona. Mies jälleen raksaili, tällä kertaa terassin kaiteita.

Image and video hosting by TinyPic

Minä välillä autoin, mutta enimmäkseen hoidin ja viihdytin Emiliaa. Yllättäen neidillä lelut meinas taas mennä suuhun!


Image and video hosting by TinyPic

Aurinko paistoi tosi lämpimästi ja päätimme vielä grillata ja syödä ulkona. Minä olin grillausvastuussa, ja mikä savu siitä tulikaan! Ruoka oli kuitenkin tooosi hyvää ja se on kyl totta, että ruoka maistuu niin paljon paremmalta ulkona. Meitä huvitti kovasti, kun otin lopuksi Emilian syliin, neiti tuijotti meidän ruokia suu auki. Oli aivan sen näköinen, että nappaisee muutaman kanan ja tunkee suuhun!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Saatiin muuten neuvolasta lupa, että voimme neidille alkaa pikku hiljaa antamaan kiinteää ruokaa. Viikonloppuna ajattelimme ensimmäisen kerran tutustuttaa neitiä makujen maailmaan! Tajusimme, että meidän täytyy kohta hankkia syöttötuoli. Pari vaihtoehtoa miellyttää, pitäisi elokuun aikana yrittää päättää.

Image and video hosting by TinyPic
Kuvat lainattu netistä (hobbyhall ja pikkupingviini)

Perus Brio, nimenomaan musta, houkuttelee muuntautumisen takia, siihenhän saa kauheesti niitä lisäosia. Miinuksena suht korkea hinta. Brio Sofus on yli puolet edullisempi, sekin muuntautuu kivasti, eli siitä saisi tuollaisen esim piirustuspöydän lapselle. Täytyy miettiä kumpaan päädytään. Jos kellä on kokemuksia tai vinkkiä, niin mielellään otetaan vastaan!

2 kommenttia:

hmmm kirjoitti...

Puhdistuksen kannalta mahdollisimman yksinkertainen on hyvä. Meillä esikoisella oli tuollainen pöydäksi muuntautuva, mutta en tykännyt. Toiselle haettiin sitten mummulasta Ikean muovinen ja varsin ruma, mutta helposti puhdistuva tuoli. Toinen tuoli jäi sitten mummulakäyttöön ja mummun kuurattavaksi :)

Äippä -84 kirjoitti...

Jos on laittaa vähän enemmän tuoliin, suosittelen Stokken tripp trapp tuolia. Helppo putsata, ei kaadu, kasvaa lapsen mukana! Kestää myös aikuista :) (ei tarvita erikseen keittiöjakkaraa)
Meillä on ollut mummola tuolina tuo ikean muovinen, on kanssa helppo putsata, kuljettaa eikä ole kaatunut!!! On kyllä hinta-laatu suhde todella kohdillaan!