perjantai 5. helmikuuta 2010

Sisustussuunnitelmaa!

Tänään oli riemun päivä kun sain vaatehuoneen, eli tulevan mun huoneen vanhoille huonekaluille uudet omistajat. Vanhan atk-tason möin netissä ja se haettiin tänään. Toisen hyllyn halusivat vanhempani. Eli nyt pääsen toden teolla miettimään tulevaa sisustusta ja pakkailemaan pikku hilpehöörejä huoneesta varastoon.

Eilen tuli anttilan uusi kuvasto ja rakastuin heti ihanaan printtikankaaseen. Vaatehuoneen takaseinälle tulee hyllysäilytystilaa joten haluan niiden eteen verhon, jotta tavarat saisi piiloon. Kangas näyttäisi tältä:



Toinen kuviovaihtoehto on cinema mut itestä ehkä toi yellow cab ois parempi.



Kuvat Netanttila

Lisäks askon kanta-asiakasalessa oli mainion näköinen, juuri oikean kokoinen matto huoneeseen. Hintaa taisi olla 19,90€. Koko 54*120cm. Eniten kiehtoisi joko ihan valkea tai beige.



Kuva Asko

Jostain vielä pitäisi katsella valkoinen kiva työtaso niin alustavasti sisustus olisi valmis.

Eilen oli myös neuvolapäivä. Painoa on tullut hurjasti lisää eli kilo per viikko parin viikon sisällä. Eli turvotus on rantautunut sit tän mamman nilkkoihin. Suolainen ruoka on nyt sit kiellossa. Lantiokipujen takia mammajumppa meni nyt kiellettyjen listalle ja ensi viikoksi sain soittoajan sairaalaan lääkärille, joka päättää sit voisko jotain lääkettä kokeilla. Kivuliasta on joo ollut, mutta meinasin hemmotella itseäni värjäämällä viikonloppuna hiukset. Jos kokeilis pitkästä aikaa punertavaa väriä!



Perjantain asusteena toimii uusi mekkoni sekä tuttua tutummat sukkikset.



Mekko Espirit
Sukkikset Halens

1 kommentti:

-piia- kirjoitti...

No niin, tulin sitten uteliaana kurkkaamaan toista maaliskuun odottajaa ;)

Oikein kiva blogi sinulla!

(t.pippa3)