perjantai 19. helmikuuta 2010

Pitkästä aikaa!

Viikko on ollut yhtä kiirettä, mies oli kovassa kuumeessa ja minä sit hoidin tietysti koko taloutta viikon ajan. Nyt sit alkaa helpottaa, joten tää mamma ehtii nettiinkin! Viikon aikana on tapahtunu paljon.. Perjantaina viikko sitten kävin sairaalassa, jossa äitipolilla todettiin vauvan laskeutuneen ja kiinnittyneen. Tiistaina neuvolassa todettiin sama asia ja sain rasituskiellon, koska vauva sais viihtyy mahassa vielä ainakin pari viikkoa. Meil on koti aika mielenkiintoisen näköinen, koska mies on kipee ja minäkään en saa siivota niin täytyy vaan toivoo et ei pahemmin tulis vieraita käymään.. :D Kun perheessä on 3kissaa ja koira niin karvaa ja pölyä riittää..

No viikolla tuli shoppailtua. Lempisaappaani on kauan ollut Spiritin Carmenit valkoisena ja nyt bongasin tarjouksesta -50% vastaavat ruskeana, niin eihän niitä voinu olla ostamatta :)Näil on kyl niiiiin hyvä kävellä ja korkoa sopivasti 7cm, muut vaatteet Mekko Espirit, sukkikset Halens


Lisäks shoppailin aletuotteita Yves RocheriltaColeurs nature meikkivoide sävy 100 beige, ihanan vaalea ja kevyt
Värivoide Yria sävy porcelain
Poskipuna sävy Rose
Kasvovesi ja puhdistusvaahto, molemmat olleet erittäin hyviä!

Aurinko on alkanut paistaa, joten oli pakko ostaa kukkia. Rakastan kaikkia valkeita kukkia, nyt kotiin lähti kaupasta krysanteemi!Viikonloppuna ajattelin pitkästä aikaa leipoa, eli ehkä jotain ruokapostausta tulossa. Kinkkukierteet ja myöhäiset laskiaispullat olis suunnitelmissa, mikäli ei miehen kuumetauti iske!

2 kommenttia:

Sannikka kirjoitti...

Se on siis ihan huippu kaava! Meidän neidillä on valmiiks leikattuna 4vaippaa lisää samalla kaavalla. Kannattaa laittaa niihin sit lisäsäätö tarra jos oot tekemässä pikkuselle, koska on oikeasti ison kokosia, tuskin menee s koko vastasyntyneelle

Mama kirjoitti...

Joo huomasin et koot tosi isot. Aiemmin oon kans tehny myllymuksujen kaavalla ekoja vaippoja niin niis kans laitoin sen lisätarran. Mun pitäis käydä bambuhamppufleeceä ostaa kun loppu kesken, samoin tarranauha ja kuminauhat. Viikon päästä lauantaina on Joensuus kestovaippatapahtuma niin sielt täytyy käydä kattoo mitä on myynnis :)