lauantai 27. helmikuuta 2010

Lunta, lunta ja lisää lunta

Tästä postauksesta taitaa tulla ekstrapitkä, niin paljon on viikonloppuna jo touhuttu ja saatu aikaan..KERRANKI! Ensinnäkin sain aloitettua paitaprojektin kun ihana mieheni osti minulle Eurokankaasta velourkangasta. Suunnitelmana oli tehdä jokin tunikamekon tapainen. Lopputulos mietitytti kyllä, koska en o ikinä ommellu kestovaippoja kummempaa. Eikä oikeestaan kaavojakaan ollu, piirsin kaavat vanhasta paidasta. Raidallinen kangas ei ehkä ollu kaikista helpoin ensimmäiseksi ompeleeksi, koska pelkästään palojen leikkaamisessa meni oma aikansa, jotta sain raidoitukset passaamaan. Pieni apulainen oli mukana koko ajan eli meidän Tikru vauva.No eilisen illan ahertamisen jälkeen tuloksena oli lähes valmis mekko. Siistiminen ja vyötärökaitale puuttuu vielä tässä vaiheessa. Toisessa kuvassa onkin sitten jo valmis paita.

Photobucket

Toinen viikonlopun "projekti" oli katolta tulleet lumet. Aikaisemmin lumet ei itseksiään ole tulleet, joten yllätyksenä lumet tärähti tänään kunnon ryminällä suoraan autojen päälle. Autoille ei käyny kuinkaan, onneks. Ja onneksi kukaan ei jäänyt vyöryn alle, sillä olin just koiran kaa pihalla leikkimässä. No shokin jälkeen sit aloitettiin miehen kaa siivoomaan jälkiä pihalta ja kaivaa autoja esiin. Minäkin innostuin kolaamaan, vaikka mies huuteli koko ajan et nyt riitti rehkiminen. Mut kivaa oli Tuli kaikille kunnon ulkoilupäivä! Ulkona vietettiin lähes neljä tuntia.

Photobucket

Myös eläimet nauttivat ihanasta kelistä, koira lumihangessa, kissat tapansa mukaan tyytyivät katsomaan lämpimästä sisältä :)

Photobucket

Viikonloppuna piti vauvallekin askarrella jotain, joten päätin huovuttaa jälleen yhdet äidin neulomat villikset. Kuvan tempasin ihan päästäni ja se on nimetty Einariksi :D

Photobucket

Lopuksi vielä tän illan kotiasua. Kuva oikein edustava lumitöiden jälkeen. Väsyneenä ja vaatteet märkänä ensimmäinen ajatus oli vaan saada jotain kuivaa päälle ja villasukat jalkaan.

Photobucket

Tunika tilattu Otto-Suomi
Toppi H&M Mama
Legginssit Espirit
Villasukat Äidin tekemät


Joka kuva taitaa olla nyt vähän erilainen, kun opettelen samalla ton photobucketin käyttöä!

Ei kommentteja: