tiistai 23. helmikuuta 2010

Paketti Englannista

Vihdoin ja viimein sain tänään odottamani paketin Englannista. Tosin nopeesti tuli, koska tilauksen tein viikko sitten. Mutta paketin sisältöön... Paketista nimittäin kuoriutui vaaville ikioma Fisher-Pricen rainforest sitteri!Kasaamiseen meni aikaa pari minuuttia, mut sit petyin ku tajusin ettei meil o pattereita et vois ihanuutta testata. Eli kauppaan täyty lähtee.Patterit löytykin sit kaupasta ja pääsin testaa ja mainiolta vekottimelta vaikutti ja yhtä ihana kuin kuvista oon nähny. Nauroinki et ehdin kuluttaa yhdet patterit jo ennen ku vauva tulee. Pelkästään toi vesiputous on jo mahtavan näköinen :DNoista roikkuvista leluista kun heilauttaa, alkaa soimaan musiikki, siin varmaan riittää vauvalla ihmettelemistä...Sitä huomaa et on vähän mökkiydytty, kun yhdestä sitteristä riittää riemua, mut on se vaan suloinen :) Tänään sain tehtyä myös kaavat paitaa varten eli muutakin on tehty kun räplätty sitteriä. Täytyy toivoo et kankaat tulis nopeesti!

3 kommenttia:

sannahav kirjoitti...

Moi!
Tilasitko tuon jostain verkkokaupasta vai ihan ebaysta? Itsellä himottais hankkia tulevalle muksulle saman sarjan leikkimatto. Paljonko tuli posteineen maksamaan toi sitteri?
-S-

Mama kirjoitti...

Tilasin amazon.co.uk:sta. Postikuluineen tuli maksamaan 64€ eli huomattavasti halvemmaksi kuin Suomesta ostettuna :) Aikaisemmin ollaan paljon muutakin amazonilta tilattu ja tullaan jatkossakin tilaamaan. Toimitus on TOSI nopeaa ja postikulut n.7-9€ muistaakseni.

Yasu ja Möykky kirjoitti...

Tää on aivan ihana sitteri,meillä meinaan sama :)
Pakko kysyy nyt kun tuli googlen kautta tää sun postaus esille että toimiiko teillä hyvin vielä. meillä on tuo sammakko joka menee ylös alas alkanut naksahtaa aina kun liikkuu ja pikkunen sitä pelästyy aina. harmittaa kun ei ollenkaa voi pitää päällä :/