keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Pientä hemmottelua arkeen

Yö meni valvoessa ja aamulla olo oli eeerittäin kärtsy. Mies oli töissä ja päätin sitten et tänään on pikainen hemmottelupäivä. Eli suihkuun ja kaikkea ihania rasvoja naamaan jne. Ja olo parani heti ja virkistyi muutenkin!

Aamun ohjelmaan kuului ensin kasvojen kuorinta ja pikakasvonaamio. Tuotteina Yves Rocherin perus 3 minuutin puhdistava naamio sekä sitä ennen siis kuorin kasvot Rocherin kuorintavoiteella. Kosteusvoiteena vartalolle käytin Avonin vartalojogurttia. Tuoksuu hyvälle ja kosteuttaa tosi hyvin.Sen jälkeen hoidettiin sitten kädet ja jalat. Harmitti kun jaloille ei ollut kaapissa kuorintavoidetta, joten tällä kertaa ainoastaan viilentävää kosteusvoidetta. Varsinkin kesällä kyseinen tuote on todella luksusta! Ja käsiin perus kosteutusta.Lopuksi vielä lakat kynsiin. Tällä kertaa helmiäistä Yves Rocherin Luminelle sävy RoosaSit riittikin puhtia laitella ja siivoilla kotia :) Mies tulee kohta salilta kotiin ja luvattuna on jalkahieronta, joten ei tää hemmottelu vielä tähän päättynyt!

3 kommenttia:

Sannikka kirjoitti...

Blogissani on sinulle pieni haaste

Helena kirjoitti...

Hemmottelua kaivattaisiin täälläkin, mutta kahden pienen lapsen kanssa ei vaan ehdi. Koskahan viimeksi kävin kampaajalla??

Mama kirjoitti...

Ois kyl kunnon hemmottelu ihanaa! Täl viikol oli siis ystävänpäivä ja minun ja mieheni 8.vuosipäivä ja mies 39 asteen kuumees koko viikon. Et kävin ihan itse ostamassa kukkia itselleni :D Totaalisen poikki ja kipee kun hoitanu yksin kotia, lenkittäny koiran jne. Joo kampaaja ois aivan ihana!

Täytyy käydä katsoo haaste :)

Huomenna uutta postausta tulossa, kun arki palaa pikkuhiljaa!