maanantai 8. helmikuuta 2010

Viikonloppu meni kiireisenä. Sunnuntai oltiin käytännössä koko päivä poissa kotoa, molempien vanhempien luona reissattiin. Lauantai meni vaippaommelluksissa ja siivoillessa. Lähinnä laittelin tulevaa huonettani. Löysin jo potentiaalisen työpöydän yllättäen kauppareissulla. Käytiin paikallisessa prismassa ja sieltä löytyi peruspöytä valkoisena juuri toiveiden mukaisena. Hintakin suht edullinen 64 €. Pitää vielä mittailla ja tuumailla mutta mieleinen oli kyllä.

Viikonloppuna sain pestyä ja laiteltua loput vauvan tavarat, joten laitoin erikseen jo pussiin vauvalle kotiutumisvaatteet valmiiksi, jotta miehen ei sit niitä tarvii alkaa miettiä. Kassiin laitettiin ruskea H&M Nallepuh veluuripuku, body sukulaisilta kierrätetty, sukat ja kypärämyssy äippäpakkaus, sininen fleecepuku kirppari. Kuvasta puuttuu äippäpakkausen toppalapaset, tossut ja myssy. Ja autoon tietty uusi lodger shelter lämpöpussi.Viikonloppuna raivailin siis myös tulevaa huonettani. Ja pikkuhiljaa se alkaa järjestäytyä! Takaosan hylly odottaa noutajaa, siitä kun siis eroon pääsee niin huoneeseen tulee vielä enemmän tilaa. Punaiset matot ovat lattialla vaan suojana, eivät siis jäädäkseen :) Ihana uutinen viikonloppuna yllättäen oli et vanhemmat oli ostaneet uuden kannettavan joten mahdollisesti minä saisin heidän entisen. Oon jo pitkään haaveillu omasta koneesta, mut en o raaskinu ostaa. Opiskeluun lähinnä ois kiva, et vois tuolla omassa kopissa sit tehdä koulujuttuja jne.Viikonloppuna mamma puuhaili seuraavassa asusteessa.. Kuvissa jo uudet ihanat punaiset hiukseni. Tykkään ite ainakin kovasti!Kauluspaita H&M
Harmaa paita H&M mama
Legginssit Espirit


Tänään paukahti käyntiin muuten rv 34 eli hitaasti, mutta varmasti edetään! Selkäkipu vaan pahenee, mut välillä on parempia päiviä joten täytyy yrittää nauttia niistä!

Ei kommentteja: