tiistai 2. helmikuuta 2010

Mammajumppailua selkäkivusta huolimatta

Raskauden aikana olen kärsinyt selkäkivuista lähes alusta alkaen. Selkävaivoja minulla on ollut aikaisemminkin, joten odotettavissa oli et selkä remppaa raskauden aikana. Selkäkipu on hieman hellittänyt, mutta tilalle on tullut järkyttävä lantiosärky. Se valvottaa yöt ja kiukuttaa päivät. Sisulla tässä kuitenkin mennään ja ajatellaan vaan ettei tää ole ikuista ja helpottaa kyllä. Tänään sit olin viikottaisessa mammajumpassani ja selkää kivisti, mutta loppujen lopuks liikunta tuntui auttavan.

Mammajumpan lisäksi kävin lankaostoksilla Käsityövakassa. Aivan ihana uusi käsityöliike Joensuun keskustassa. Äitini aikoo neuloa minulle ponchon, jonka ohje on Johannan blogista. Langaksi valitsin Garnstudion Silke-alpaca langan, sävynä helmiäisharmaa. Lanka on siis 80% baby-alpacaa ja 20% silkkiä. Silkin ansiosta langassa on todella kiva hohto.



Matkalla pyörähdin apteekista hakemassa kissallemme silmätulehdukseen lääkkeet ja huomasin uuden acon huulivoiteen hintaan 2,60€. Olen pitkään yrittänyt muistaa ostaa jotain huulivoidetta sairaalaa varten. Vietin yhden yön raskauden aikana lapsivuodeosastolla tarkkailussa ja osastolla on aivan järkyttävän kuiva ilma sekä veto, joten kunnon huulivoide on tarpeen! Pikaisesti jo ehdin kokeilla ja vaikutti varsin kivalta tuotteelta. Ennen sairaalaa pitäisi hankkia vielä sairaalakassiin kosteusvoide, joka minulta myös on loppu. Ehdottomasti paras voide järkyttävän talvikuivalle, hieman atooppiselle, iholle on ollut A-derman exomega. Suosittelen!



Lopuksi vielä tämän päivän pukeutumista. Eli mihin on ahtauduttu :D



Valkoinen neule, Madonna/Anttila
Farkkulegginssit, ONLY
Musta paita, vanha työpaita

Villakangastakki H&M
Saappaat, Ellos
Huivi, Pieces/ONLY

Ei kommentteja: