keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Huilipäivä

Eilisen jumpan jälkeen lantio ja selkä oli niiiin kipeet et päätin tän päivän ottaa iisisti. Makailla sohvassa ja kattoo telkkaa. Mies on koko illan töissä, joten tylsyys iski tunnin makaamisen jälkeen ja kaivoin kankaat ja koneen esille ja turautin ommella yhden vaipan. Kankaina käytin babyfleece ja sisäkankaana bambufleeceä muistaakseni. Tein tosta bambufleecestä vaippaan kiinteän lisäimun kun oli jääny kangassuikaleita. Mallin otin Muumi-taskuvaipasta.



Tänään olen myös lääkinny ja hoivannu kipeetä kissaamme, jolla siis silmätulehdus ja turaan geeliä silmään neljä kertaa päivässä! Tähän väliin ajattelinkin esitellä meidän perheen ihanuudet eli karvaiset lapsemme :) Kuvassa lueteltuna vasemmalta oikealle Tipsu (silmäkipuinen), takana Taku ja oikealla Tikru!



Lisäks meidän perheessä on ihana Roni koiruus, joka yleensä on tympääntyny kun mamma istuu netissä..



Shoppailtiin miehen kanssa myös vauvajuttuja netissä ja löydettiin mieleinen fleece kantopussi, jota siis voi käyttää myös autossa lämpöpussina turvaistuimessa. Ihastuttiin kyseiseen viritelmään jo lastentarvikeliikkeessä, mut nyt sit saatiin aikaiseksi tilattua. Malli siis lodger shelter. Kuvassa ruskea väri, mutta meille tilattiin vaalea beige.



Ja laitetaan vielä jonkinlainen mammailu kotiasu. Eli minimamman rentoakin rennompi kotiasu :D



Tunika H&M
Villasukkikset Halens
Sukat joululahja

2 kommenttia:

Sannikka kirjoitti...

Meillä oli tollanen lodgerin pussi : ) Just semmonen vaalea jossa oli vaaleanpunainen sisus. Se on sulonen.

Näyttää niin muakavalta toi sun asus. Ite raskaus aikana käytin vaan verkkareita ja isoja t-paitoja. Ei mitenkään tyylikästä : D

Unknown kirjoitti...

Me kans tykästyttiin pussukkaan ku oli niin suloinen viritelmä ja extrana tietty se et voi käyttää autossa jne. Toimiiko muute miten esim vaunuissa?

Kiitos asukehuista :) Jotenki tuntuu et pitää aina penkoo aamulla koko kaappi et löytyy jotain johon mahtuu ja mis ois kuitenkin mukava olla. Sukkikset ja tunikat on kyl lemppari!