torstai 2. joulukuuta 2010

Täällä taas..

Kiirettä on pitänyt ja univajetta paljon, neiti on pitänyt äidin kiireisenä. Emilialle tulee lisää hampaita, joten neljän tunnin yöunilla mennään. Välillä mahakin vaivaili, joten heräiltiin puolen tunnin välein. Viime yönä nukuttiin ehkä jopa jo viisi tuntia, joten unta ihan kerrakseen :) Mies lähti aamuvuoroon viiden aikaan, jolloin nostin kiukkuavan neidin viereen nukkumaan. Kummasti nukutti sitten, molempia. No onneksi päivällä ollaan jo paremmalla päällä ja neiti ryömii jo kovasti. Ja välillä esitellään pikkuhammashymyä!

Image and video hosting by TinyPic

Neiti sai viimein oman syöttötuolin, päädyttiin loppujen lopuksi tripp trappiin, koska tykästyin uuteen newborn-settiin, kaukaloon, jonka voi kiinnittää tuoliin. Jos joskut tulee lisää lapsia, niin mielestäni se vaikutti tosi fiksulta. Lisäksi tykkään, että tuoli on ollut todella tukeva. Emiliasta on erittäin hauskaa, kun mamman silmä välttää, repiä liinoja alas. Sitten kun mamma saapuu paikalle, ollaan todella syyttömän näköisiä ;D

Image and video hosting by TinyPic

Myös olohuoneeseen tuli uusi tuoli. Ihastuin kierrätyskeskuksessa 15 € maksavaan nojatuoliin, johon tilasin sitten irtohupun ellokselta, tulee tosin vasta joulukuun puolessa välissä. Kissat valtasivat tuolin heti, varsinkin pikkuneiti puolusti kovasti omaisuuttaan heti jos koira tuli lähelle!

Image and video hosting by TinyPic

Viikonloppuna on tiedossa paljon ohjelmaa. Mennään muun muassa mummiukkilaan remppa-avuksi. Lauantaina ajattelin laitella joulujuttuja kotiin, eli vaihtaa jo jouluverhoa, laitella koristeita, tehdä ehkä piparkakkutalon ja leipoa torttuja. Sunnuntaina alan paistaa jouluksi piirakoita pakastimeen. Miehen toive on 100 kappaletta, mut katotaan nyt paljon ehtii ennen joulua tehdä. Neiti taitaa heräillä päikkäreiltä, joten taidetaan lähteä kohta isille keittelee kahvia.

Ei kommentteja: