keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Pikaista postausta

Neiti nukkuu päikkäreitä ja miljoona asiaa pitäisi tehdä ennen kuin lähdetään huomenna joulun viettoon. Eilen revittiin miehen kanssa sohvasta irtopäälliset pesuun, tänään roudataan kuusi sisälle sulamaan huomista koristelua varten ja kinkku täytyy muistaa ottaa sulamaan. Huomenna vielä siivotaan miehen kanssa yhdessä ja sit pakataan auto ja lähdetään kohti sukulaisia. Mies jää tänään viimeinkin vapaille ja lähdetään heti hänen töiden jälkeen viimeiselle shoppailureissulle. Tänään räpsin sekaisesta olohuoneestamme muutaman kuvia, pari uutta juttua on ilmestynyt parin viikon aikana. Ensimmäisenä irtohuppu nojatuoliin. Tajusin vasta äsken, että kuvassa kissat ovat myllänneet päällisen täysin :D Mutta oikeesti päällinen istuu tuoliin todella hyvin. Ja huomatkaa kuvasta kissa, joka kerrankin on paikoillaan!

Image and video hosting by TinyPic

Emilian leluille tilasin H&M:n korin, josta tykkään kyllä todella paljon. Todella paksua ja kestävää kangasta, joten soveltuu kyllä moneen säilytykseen. Myös Roni näköjään irvistelee kuvissa..

Image and video hosting by TinyPic

neiti kiinnostui kovasti kuvaussessiosta. Hirveellä vauhdilla kohti kameraa :)

Image and video hosting by TinyPic

Nyt mamma kiitää pikaisesti tökkäämään auton piuhaan ja taitaa raivalla vähän mökkiä. Pöydät on täynnä astioita ja lattiat täynnä leluja!

Ei kommentteja: