keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Hämyvalaistusta

En ole mitenkään talvi-ihmisiä, inhoan pimeää ja kylmää. Ainut ihana asia talvessa on kaikenlaisten ihanien valojen ja kynttilöiden polttaminen. Illan tullen rauhoitetaan ympäristö neidin yöunia varten ja laitellaan hämärämpää valaistusta. Kynttilöitä tulee silloin tällöin polteltua, mutta tykkään kovasti erilaisista pöytä- ja lattiavalaisimista. Olohuoneeseen kaivelin joskus Ikeasta ostamani pöytävalaisimen, josta tulee kiva hämärä valo.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Keittiössä sivupöydällä tykkään perinteisestä kyntteliköstä, jonka sain joskus vanhemmiltani lahjaksi. Neiti on jälleen muuten kiirehtinyt kuviin :D Äidillä on kova työ jo pysyä perässä ja eläimet tuskastelevat jatkuvasti seuraavasta pikkupirusta! Siivoamisen yhteydessä kellokaappi siirtyi keittiön tasolle ja järjestelin kaikki kukat pöydälle. Hoitaminen helpompaa ja mielestäni isossa asetelmassa kukat näyttää paremmalta.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Neiti on jälleen aamupäikkäreillä, joten mami taitaa lähteä suihkuun ja keittää kahvia. Ompelukone odottaa jo pöydällä, joten tämä päivä on varattu ompelemiseen!

Ei kommentteja: