maanantai 20. joulukuuta 2010

kissojen joulu

Meillä kissat saivat lahjan jo viikonloppuna. Ostettiin kattoon asti yltävä kiipeilypuu, toteemipaalu. Kissat jäävät jouluna yhdeksi yöksi ihan keskenään, joten lahja annettiin siksi jo ennakkoon. Harvoin otetaan kissoja yön yli reissuun mukaan, pärjäävät hyvin kun laittaa järkyttävät keot ruokaa ja putsaa lähtiessä hiekkalaatikot :) Lahja oli mieleinen ja yllätys yllätys meidän hurjimukset ovat saaneet puun jo kerran kylelleenkin!

Image and video hosting by TinyPic

Emilialla oli eilen kiukkupäivä. Vatsa ei oikein toiminut, joten vähän sitten koski mahaankin ja edellinen yö meni valvoessa. Ruokaillessa ei sitten sattunut edes mieleistä ruokaa, joten syöminen oli aikamoinen episodi. Neidille aloitettiin kuukausi sitten 8kk ruuat ja jos ruuissa on vähänkin isompia sattumia, ei maistu. Perjantaina oli onni ja autuus, kun neiti vetäisi kerralla ison purkin 8kk kanakeittoa! Tässä siis kuvasarja eilisestä episodista. Siihen kuului:

Harson alle piiloutumista..
Image and video hosting by TinyPic

Äidille mulkoilemista..
Image and video hosting by TinyPic

Mukin hakkaamista pöytään..
Image and video hosting by TinyPic

"Pahaa ruokaa" ilmeilyä..

Image and video hosting by TinyPic

Ja sitten kun tuskalla ja vaivalla on saatu syötyä ja äiti luovuttaa tulee vuorostaan onnellinen ilme!

Image and video hosting by TinyPic

Joulu alkaisi olla aika hyvällä mallilla. Enää yksi lahja ostamatta ja samalla reissulla käydään kuusen koristeet. Kuusi odottaakin jo terassilla. Kinkku on ostettu ja joulufiilis on saavutettu jonottamalla ruuhkassa kaupassa :) Tänään ehkä lähdetään taas koko perheen voimin shoppailemaan! Joulusiivous aloitetaan pikkuhiljaa huomenna, torstaina lähdetään sukulaisiin ja aattoiltana tullaan kotiin. Oma jouluateria syödään joulupäivänä. Paistoin eilen 35 kpl karjalanpiirakoita. Samanlainen satsi pitäisi tehdä vielä ennen joulua..

Ei kommentteja: