torstai 9. joulukuuta 2010

Ihana alelöytö keittiöön

Suuren Suomalaisen kirjakerhon alesta bongasin aivan uskomattoman kauniin setin keittiöön. Settiin kuului teepannu sekä neljä pientä kuppia. Setin oikea hinta oli 39€, alessa hinta 10€. Paketti saapui viime viikolla ja setti on luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvaston sivulla. Setti oli myös pakattu ihanaan ruusukuvioiseen lahjalaatikkoon, joten laatikko tuli myös käyttöön. Settejä ostin kaksi kappaletta, toinen päätyi lahjaksi :)

Image and video hosting by TinyPic

Astioissa on todella kaunis ruusukuviointi ja väri myöskin on mieleinen. Setti olisi ollut täydellinen jos siihen olisi kuuluneet lautasetkin, mutta hyvä näinkin. Olisi kiva saada keittiöön jokin pieni vitriinikaappi tai hylly, jossa kaikki kauniit esineet pääsisivät esille. Joten yksi sellainen hankintalistaan!

Image and video hosting by TinyPic

Huomenna pakkaudutaan neidin kanssa autoon ja lähdetään asioille. Ohjelmassa muun muassa työpaikalla käynti, tää mamma nimittäin menee ensi viikolla töihin. Hurjat neljä päivää töitä ja sitten talvilomalle. Uuden vuoden viikolla neljä päivää myöskin, sitten hoitovapaalle muutamaksi kuukaudeksi.

Tänään selvisi myös syy viime aikaisiin yöheräämisiin, neidille on puhjennut hammas nro 3. Pari yötä on nukuttu jo paremmin, neiti ei ole herännyt kertaakaan :)

Ei kommentteja: