perjantai 17. joulukuuta 2010

Lisää joulua kotiin

Työviikko on putkessa, ja olen siirtynyt ansaitulle talvilomalle :) Neljänä päivänä pyörähdin töissä, seuraavan kerran siis vielä ennen uutta vuotta. Kiva oli käydä töissä, vaikka teinkin pitkiä päiviä. Isi ja mummi olivat pärjänneet neidin kanssa vallan mainiosti. Työpäivän jälkeen olin aika puhki, mutta vähän ennätin joulua laittaa myös keittiöön. Joulun ensimmäinen paketti tuli töistä, työpaikka antoi kaikille lahjaksi Lapuan kankureiden jouluisen kaitaliinan ja tuplapatakintaan. Ovat jo käytössä ja mielestäni todella kauniit ja laadukkaan tuntuista pellavaa.

Image and video hosting by TinyPic

Keittiössä on nyt ihana jouluinen tunnelma. Vihdoin saatiin aikaiseksi asentaa verhotanko, johon laitoin äidiltäni lainaaman kappaverhon.

Image and video hosting by TinyPic

Ruokailutilan ikkunaan virittelin vielä tuikkuja. Viime jouluna lahjaksi saadut tuikut pääsivät nyt viimeinkin käyttöön.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään on ollut siivouspäivä, koska en ole jaksanut koko viikkoon ajatellakaan imurin kaivamista kaapista. Työpäivien jälkeen olen lähinnä vaan laittanut ruuan ja heittäytynyt Emilia kainalossa sohvaan. Ehkä neidillä on sentään hieman ollut mammaa ikävä :)

Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

Villa Kajava kirjoitti...

Heip :)! Huomasin sinun klikkautuneen lukijakseni ja tulin vastavierailulle sekä lukijaksesi :). Sinulla mukavan kotoisa blogi. Kaunis, lämminhenkinen koti ja suloinen pieni tyttö :). Minun äitini oli kotoisin Joensuusta :), joten tuttu paikka! Varmasti pienellä ollut sinua ikävä, vaikka mummi ja ukki hoitaneet pientä :).

Tunnelmallista joulunodotusta,kohtahan se jo on!

t.MInna :)

ps. Nuo lahjaksi saamasi Lapuan kankurien liina ja kinnas kiva lahja. Ja tykkään noista tuikkulyhdyistä, kauniit!

PikkuMamma kirjoitti...

Tervetuloa blogiin :) Ja kiitos kivasta kommentista! Lapuan kankureiden jutut on kyllä todella kivat. Kerrankin paksut ja laadukkaat patakintaat!