lauantai 30. maaliskuuta 2013

Mistä on tyttöjenpäivät tehty..

 
Mies lähti jokavuotiseen salibandypeliinsä, joten meillä on tänään tyttöjen päivä. Minulla ei ole pariin päivään ollut kuumetta ja olo alka hiljalleen olla parempi, niin päätettiin aamulla lähteä ensin käymään asioilla.
 
Olen innokas kierrättäjä ja ostan ja myyn paljon tavaraa netissä. Löytöjä tulee tehtyä usein ja nyt bongasin neidille brion junarataan ihanat eläin veturit, joissa norsuja ja leijonia sekä hedelmäveturit. Käytiin ihan ekana noutamassa ne tästä läheltä kyytiin.
 
 
Sen jälkeen suuntasimme kauppaan, eikä tietenkään shoppailtu mitään fiksua. Ostoslista sisälsi pizzaa, jäätelöä sekä tietenkin mammalle kukkia. Lisäksi käytiin samalla paketti mammalle. Paketissa oli... Mitäs muutakaan kun huuto.netistä ostetut uudet ihanat kengät. Posteineen hintaa alle 15€.
 
Kotona me sit ollaan leikitty..
 
Sisusteltu/siivoiltu
 

 
Makailtu ja syöty :)
 
 
Ja sit me saatiin tänään superihanat "kilta"-tuolit. Mustalla tekonahkalla verhoillut. Oon pitkään etsinyt kahta pikkutuolia ja nämä sattuivat silmääni, yllätysyllätys, tori.fi:stä. Sain tingittyä kaiken lisäksi hinnan erittäin edulliseksi ja myyjä lupasi tuoda ne vielä samaan hintaan kotiinkin. Kaksi tuoli lähti hintaan 70€.
 
 
 
Tuolit ovat ikäänsä nähden täysin uudenveroisessa kunnossa. Odottavat nyt pääsyä oikealle paikalleen. Nyt sit odotellaan et pappa tulee kotia. Pääsiäisenä yritetään vielä jatkaa remppoja ja sit meillä alkaa kokonainen tyttöjen viikko kun mies lähtee amerikkaan viikoksi veljensä luo. Ehkä me pärjätään :)

2 kommenttia:

maisamiisa kirjoitti...

Tosi kivat nuo tuolit! ja kivaan hintaan :)

Hanna T kirjoitti...

Tuolit pääsikin paraatipaikalle olohuoneeseen :)