tiistai 23. huhtikuuta 2013

Helpotuksen huokaus

Remontti on pientä pipertämistä vaille valmis. Tehtiinkin aika lailla enemmän kuin alun perin suunniteltiin ja nyt sitten olohuonetta ja keittiötä lukuun ottamatta kaikkia huoneita on fiksattu. Pari viikkoa meni aamusta iltaan töiden lomassa ahertamiseen, mutta hyvä tuli. Nyt siis puuttuu peilejä seinältä, vessaan kasataan kalusteet viikonloppuna ja sunnuntaina suursiivotaan vappua varten. Nyt ei vielä ole paljon kuvia valmiista huoneista, mutta kunhan kaikki on siivottu kuvia tulee varmasti.
Ikeallakin käytiin, joten kaikkea kivaa kotiin tarttui mukaan.

Nyt ollaan reilu viikkko vain oltu ja makailtu. Mies palasi viikko sitten amerikasta ja tuliaisiakin saatiin ruhtinaallisesti. Ja mitäs muuta ollaan puuhattu, tässäpä kuvia :)

Ameriikan tuliaisia..

 

Emilia sai oman huoneen, josta kuvia tulee lisää myöhemmin!


Vaihdettiin kukkiin mullat 
 
 
Somisteltiin kodinhoitohuonetta
 


 
Enimmäkseen ollaan vaan leikitty ja oleskeltu, nautittu kun ei o kiire tekemään mitään. Ja syöty tietenkin "terveellisesti"!
 
 
 
 
Nyt tuli paljon kuvia ja vähän asiaa :) En tiedä huomasiko kukaan että kuvat ovat vähän parempia. Johtuu siitä et sain huipputuliaiseksi järjestelmäkameran!! Nyt opetellaan vaan kuvaamaan. Niin ja yks juttu on vielä, mul on uus vapputukka!
 
 

Ei kommentteja: