tiistai 5. maaliskuuta 2013

Meillä buzzataan

Olen rekisteröitynyt buzzadoriksi, eli pääsen aina välillä testaamaan kaikkia kivoja uutuustuotteita. Tällä kertaa taas onni suosi ja meille tuli postissa pari pakettia uusia Möllerin omega-3 pikkukaloja. Kyseessä on koko perheen omega-3 valmiste.
 
 
Tässäpä lyhyesti
 
Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini.

Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.
 
Lisätietoja ja tarkkaa tuoteselostetta löytyy Möllerin sivuilta. Vinkkinä muuten, että sivuilta löytyy myös kilpailu, jossa voi voittaa jopon! Kaikki osallistuvat saavat myös 50€ lahjakortin CMS-saleille.
 
Huomenna aletaan testaamaan miltä maistuu ja katsotaan mitä perhe tykkää!

Ei kommentteja: