keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Remonttia ja sairastupaa

 
Viikonloppuna iski remonttivimma ja revin kodinhoitohuoneesta listoja irti ja sain aikaiseksi maalattua yhden seinistä. Ensin pohjamaalausta kaksi kertaa ja oikea maali myös kahteen kertaan. Olen ihaillut lopputulosta, se on juuri oikea harmaan sävy. Sävynä on teknoksen NCS S 1500-N. Pohjana fintexin sisämaali.Viikonloppuna olisi tarkoitus purkaa kaapistot ja maalata toinen puoli huoneesta. Tällä hetkellä onkin aika kaaosta koko talossa, kun rempataan vähän joka paikasta. Aikaisemmin kodinhoitohuoneessa oli tumma sinisen sävy, joten huone raikastuu kyllä nyt todella paljon,

 
 
Nyt pitäisi päättää vielä laminaattitason väri. Olen päätynyt cellon työtasoon, mutta vaihtoehdot olisi seuraavat, mitäs suosittelette? Kiiltävä musta kiehtoo, mutta onkohan pinta pehmeämpi.. Pitäisi kuitenkin kestää kissan kynnet.


Kalusteina tulee vaaleita sävyjä. Kaikki kalusteet tulevat Ikeasta. Entiset kaapistot jäävät, mutta somistukseksi tulee tällaista..Hemnesin kylppärinpenkki tulee kylppärin oven ja ulko-oven väliin ns pukeutumispenkiksi. Pyyheteline/hylly toimii naulakkona penkin yläpuolella. Seinäkaappi tulee ikkunan viereen ja siihen saa sitten kaikkea pikkutavaraa.  

Eli sellaista suunnitelmaa, vaaleaa ja raikkaampaa. Katsellaan miten viikonloppuna jaksetaan rempata, itse olen eilisestä lähtien ollut kurkku kipeänä ja kuumeessa. Mutta ehkä se tästä. Tänään voidaan ehkä vähän paremmin..

Ei kommentteja: