sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Lomailua ja kaikkea kivaa

 
Meillä vietettiin toissa viikolla talvilomaa ja lähdettiin neidin kanssa kahdestaan parin päivän reissulle vanhempieni luo. Sattui ihanat kelit ja ohjelmassa olikin lenkkeilyä, hiihtämistä ja pitkään nukkumista. Lisäksi hoideltiin pieniä koiria :) Kuvat kertonee ehkä enemmän tunnelmista :) 
 


Me ollaan tässä samalla testattu eli buzzattu Möllerin uusia pikkukalat tuotetta eli tuttifrutin makuista kalaöljyvalmistetta lapsille. Neiti on tykännyt todella paljon ja nyt ei tarvitse enää erikseen ostaa D-vitamiiniakaan, koska tuote sisältää senkin. Tuote tuoksuu ihanan tuttifrutille, mutta siinä on jonkin verran kalan makua, joten itseltä jäi kyllä syömättä, mutta pääasia että neitille maistuu! Aiomme ostaa näitä jatkossakin.


 
 

 
Kamera on täynnä kuvia, pitäisi ehtiä vaan siirrellä koneelle, että pääsisin jakamaan juttuja lukijoillekin :) Vessa on muuten jo laatoitettu ja jos kaikki menee niinkuin pitäisi, niin perjantaina saumataan ja viikonloppuna laitetaan kalusteet. Kodinhoitohuoneesta on jo listat purettu osittain ja yksi seinä on jo pohjamaalattu. Tämäkin projekti jatkuu pääsiäisenä. Eli aikaan ollaan saatu! Niin ja neiti täytti eilen 3 vee ja isi täytti 28 vee :)

Ei kommentteja: