lauantai 29. tammikuuta 2011

Ikean ideoita

Viikko on taas vierähtänyt järkyttävän nopeasti! Neiti on ollut yskässä ja flunssassa, joten öitä on valvottu ja äiti on elänyt pienimuotoisessa koomassa vähäunisten öiden jälkeen. Nyt ehkä aletaan olla jo vähän voiton puolella, enää herätään vaan 1-2 kertaa yössä ja ei enää kiukutakaan niin paljon.

Viikolla sain käsiini kaapista ikean uusimman kuvaston ja ajattelin alkaa suunnitella sisustuksen viimeisiä huonekaluja. Aikaisemmin varmaan mainitsin, että meillä puuttuu huonekaluja ja nyt alkaa jo pikku hiljaa kyllästyttää, kun sisustus on jatkuvasti kesken. Meillä on tapana tehdä 1-2 reissua ikeaan vuodessa, joten aina tuodaan kerralla hirveä lasti tavaraa. Varmaan tulee käytyä useamminkin kunhan Kuopion ikea aukeaa vuoden päästä! Mutta tälläisia löysin. Olohuoneeseen suunnittelin taulun alle ihanaa senkkiä. Avonaisiin laatikoihin aion hankkia sopivat rottinkikorit, joten tavarat säilyvät siististi. Lisäksi haluan Ektorpin löhötuolin, koska laitamme beigen nojatuolin neidin huoneeseen. Lisäksi rahi, jossa on sisällä säilytystilaa. Sitten kun Kuopioon avautuu ikea, tulee varmaan ostettua isoja huonekasveja. Olisi ihana saada raikkautta huoneeseen jollain vihreällä :)

Image and video hosting by TinyPic

Ruokailutilaan olen haaveillut vitriinikaappia. Sain idean yhdistää kaksi isoa kaappia tästä ikean sisustuskuvasta, joten tuollaista voisi itsellekin harkita. Lisäksi tykästyttiin kuvassa näkyvään pitkään penkkiin. Koska entiset tuolimme jo natisevat liitoksistaan, hankimme varmaan seuraavaksi tuollaiset pitkät penkin. Ovat ainakin helppo pitää puhtaana meidän röhnäporsaiden jäljiltä :)

Image and video hosting by TinyPic

Emilian huoneeseen haluan uutta Stuva-sarjaa. Limen vihreänä lelulaatikko ja lastenpöytä. Pitää vielä mittailla mahtuuko korkea kaappi. Toisaalta sille ei ehkä ole käyttöä, koska neidin huoneessa on jo isot liukuovikaapistot.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Eli tällaisia ideakuvia ja löytöjä. Sitten pitäisi vaan niitä alkaa raahaamaan Ikealta :) Mut nyt tää mamma lähtee valmistautumaan tämän päivän ruokaostoksille!

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Moi! Pitkästä aikaa täällä kylässä:)
Hyviltä vaikuttaa suunnitelmat, ektorppi on tosi ihana istua...Meilläkin olisi tarvetta parille vitriinikaapille, mutta ei kyllä mitenkään mahdu:)
Lueskelin vanhempiakin postauksia, ihana, suloinen pikku neito teillä:)
Kivaa talvista viikkoa!

PikkuMamma kirjoitti...

Tervetuloa taas meille :) Kiva kuulla ektorpista että on hyvä istua, kun ei ole tullut shoppailureissuilla vielä testailtua. Nyt kun pääsis vielä toteuttamaan suunnitelmia!