maanantai 3. tammikuuta 2011

Uuteen vuoteen, mutta sitä ennen..

..palataan meidän joulun viettoon. Kauheeta kiirettä on taas pitänyt, joulukuu on ollut yhtä härdelliä. Viime viikon olin taas töissä, joten päivät hujahtivat täysin ohi. Nyt tuli paluu entiseen arkeen, jäin tänään hoitovapaalle maaliskuun loppuun saakka.

Mutta siis jouluun.. Joulu meni ajellessa ympäri sukulaisia. Sattui vielä megalomaaniset pakkaset (noin 30astetta joka päivä), joten neiti alkoi jo väsyä loppuillasta kauheeeen pukemiseen. Aattoiltana palattiin kotiin ja lauantaina syötiin oma jouluateria. Neiti sai kauhian määrän lahjoja ja repi jo innokkaana paketteja auki. Aamu aloitettiin miehen äidin luota ja syötiin ensimmäinen jouluateria hänen luonaan.Ja tietenkin auottiin lahjoja.

Image and video hosting by TinyPic

Sen jälkeen siirryimme minun vanhempien luokse, jälleen syötiin ja tietenkin auottiin lahjoja. Neiti oli ehkä enemmän kuin tohkeissaan kaikista lahjoista ja leluista.Naurettiinkin, että pitänee rakentaa lisäsiipi taloon pelkästään neidin leluille.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Illalla pyörähdettiin ennen lähtöä vielä miehen isän luona. Sielläkin odotti lahjoja ja sedän kanssa testailtiin jo taaperokärryä, lähinnä siis otettiin kyytiä..

Image and video hosting by TinyPic

Me vanhemmatkin saatiin paljon lahjoja. Lähinnä kotijuttuja ja vaatteita. Viikonloppuna raahattiin kaikki joulukoristeet kaappiin ja uudet ihanat kotijutut pääsivät esille. Vaaleiden värien kanssa aletaan valmistautua jo kevääseen. Näistä jutuista ehkä lisää seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja: