tiistai 18. tammikuuta 2011

Punainen "työhuone"

Pienin makuuhuoneista oli aikaisemmin hyvin pitkälti miehen valtakuntaa, johtuen siitä, että huoneessa oli pleikkari :) Joulupukki toi miehelle move-paketin playstationiin, joten siirrettiin pleikkari nyt olohuoneeseen, jotta meillä on tilaa huitoa ja pelailla esimerkiksi pingistä. Nyt makuuhuone toimii oikeastaan työhuoneena. Lisäksi huoneessa on keinuva nojatuoli, jossa neiti yleensä nukutetään yöunille :) Viime päivät olen pähkäillyt, kuinkahan johdot saisi fiksusti piiloon..

Image and video hosting by TinyPic

Vanhempani tekivät huoneeseen vallilan kankaasta iiiison taulun. Tykkään kovasti ja aion jossain välissä tehdä olohuoneeseenkin tai kodinhoitotilaan jonkun kivan taulun.

Image and video hosting by TinyPic

Huoneessa on tällä hetkellä aika kirkkaat värit, tykästyin sukulaisilta saatuihin vihreisiin verhoihin, mutta ne oli valitettavasti liian lyhyet. Annoin verhojen nyt kuitenkin olla ja tilailen kevään aikana jotexilta ihanat vihreät verhot pidempänä ja saman värisen pienen pyöreän vihreän ryijymaton.

Image and video hosting by TinyPic

Ikean säilytysbokseja löytyy useasta kohtaa huoneesta, pienet rasiat ovat tarkoitettu cd-levyjen säilytykseen, mutta meillä niistä löytyy kaikkea pientä tavaraa ja muun muassa maksetut laskut jne jne..

Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Vihreät verhot toimii punasen vastavärinä upeasti! :)

PikkuMamma kirjoitti...

Joo ja vihreestä tulee heti vähän keväisempi olo :)