maanantai 10. tammikuuta 2011

Keväisempi koti

Uuden vuoden jälkeen vaihdoin keittiöön hieman raikkaampia värejä, sinisen ja ruskean eri sävyjä. Joulupukki toi toivomani vallilan verhot ja vaihdoin beigen kaitaliinan sekä keittiöön että ruokailutilan puolelle.

Image and video hosting by TinyPic

Joululahjaksi saimme myös Ikean ihanat siniset säilytyspurkit, joissa säilytetään usein käytettäviä aineksia, muun muassa vehnäjauhoa ja makaronia :)

Image and video hosting by TinyPic

Ruokailutilaan kaivoin kaapista vanhat paneeliverhot, ruskeaa ja turkoosia. Tarkoitus olisi kuitenkin ostaa uudet, koska minua häiritsee koko ajan se, että verhot ovat liian lyhyet. Valaistus on kuvassa vähän huono, kelit on ollut aika sateiset ja olisi kiva saada vähän luonnonvaloa välillä.

Image and video hosting by TinyPic

Emilialle puhkeaa jatkuvasti uusia hampaita, viikonloppuna bongattiin hammas numero 5! Uusia taitoja on opittu, neiti nousee jatkuvasti konttausasentoon ja järkyttävä kiipeilyvimma pitää äidin kiireisenä, ehkäpä pari kertaa on kiivetty tyynyjen päälle ja tultu alas. Ja sitten tietysti heti kiivetty uudestaan :) Ehdottomasti hauskimmat opitut "taidot" on kielen näyttäminen ja torveen puhaltaminen.

Image and video hosting by TinyPic

Viikonloppu oli jälleen kiireinen, kun minulle tuli kutsu töihin lauantaina ja tänään koitti paluu arkeen, kun mieskin lähti töihin. Minä tosin menen pyörähtämään töissä taas lauantaina. Neiti on päiväunilla, joten pitäisi varmaan tehdä jotain fiksua, mutta taidan ottaa mallia meidän Tikrusta..Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

kauniilta näyttää kotinne. Keittiön verho eritoten mieleeni. Kaunista Vallilaa.

Suvimarja kirjoitti...

Hyvältä näyttää :)
ihana pikkuinen teillä!

Villa Kajava kirjoitti...

Ihana keittiön kappa!Mä tykkään myös kovasti Vallilan kankaista :). Voi kun pieni neiti on niin lutusen näköinen ;)!

KIvaa tiistain jatkoa!

t.Minna :)

PikkuMamma kirjoitti...

Vallilan verhot ja kankaat ovat kyllä erittäin hyvälaatuisia!

Neiti ja mamma kiittävät kivoista kommenteista! :)