tiistai 1. helmikuuta 2011

Väliaikainen olohuoneen sisustus

Koira poti ah niin ihanaa vatsatautia viikonloppuna ja tietysti oksensi koko olohuoneen maton (miks aina muuten pitää oksentaa matolle!?). Kaivelin mattovarastoa ja päädyin laittamaan olohuoneesen pirteän vihreän maton. Matto on muuten aivan ihana, mutta bukleematto imee karvat kilometrin päästäkin, joten tällä hetkellä hankaan imuroida mattoa päivittäin, jotta se pysyisi järjellisen näköisenä.

Image and video hosting by TinyPic

Virkattu torkkupeitto on sekin kaiveltu kaapeista. Taisin tilata sen jotexilta. Värit passaa nyt aika kivasti olohuoneen väreihin.

Image and video hosting by TinyPic

Ja meidän neiti on päässyt nyt seisomisen makuun joten meillä kiivetään koooooko ajan. Sohvan reuna on tietysti ykkönen, mutta välillä muun muassa pyyhitään pölyjä tv-tasoiltakin :)

Image and video hosting by TinyPic

Kuvista näkyykin, että tämän päivän imurointisessiota ei ole vielä suoritettu :) Ehkä pitäisi lähtee kaivaa imuria esille. Tai ehkä ajan koiran kaljuksi..

1 kommentti:

RouvaM kirjoitti...

Pitää muuten ihan kehaista tässä omaa koiraa :D

Pennusta asti on mennyt vessan lattialle oksentamaan/ripuloimaan, jos on ollut vatsa sekaisin. Eikä kukaan ole sitä siihen opettanut, en tiedä mistä on niin fiksusti tajunnut aina tehdä, muuten kun on aikamoinen luupää :D