maanantai 14. maaliskuuta 2011

Olohuoneen uudet kuviot

Olohuoneessa lienee tapahtunut suurin muutos, kun innostuin laittelemaan kevättä ja uusia kuoseja. Ennen olohuoneessa oli tummanharmaat lamelliverhot, joihin totaalisesti kyllästyin. Ne olivat erittäin kätevät, koska katsomme paljon elokuvia ja huone oli helppo saada pimeäksi, mutta nyt keväällä totesin, että ne ovat ihan tylsät ja ankeat. Oli ihan pakko saada jotain raikkaampaa :) Eilen kannoin koko talon matot pihalle ja samalla innostuin testailemaan eri mattoja eri huoneisiin. Lopuksi päädyin vaihtamaan neidin huoneessa olleen ruskean maton olohuoneeseen. Istuinrahit ovat erittäin käteviä, niihin mahtuu kaikki neidin lelut piiloon.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jotexilta löytyi ihana keväinen kangas, jota nyt löytyy verhoista sekä sohvatyynyistä. Samaa kangasta ovat myös ruokailutilan paneeliverhot.

Image and video hosting by TinyPic

Neiti oli ahkerasti apuna siivoamisessa. Muun muassa oli erittäin tärkeää pitää imurin johdosta kiinni ja tottakai vahtia, ettei kukaan vie mattoja terassin kaiteelta :)

Image and video hosting by TinyPic

Entinen harmaa matto siirtyi keittiöön ja keittiöstä onkin tulossa uusia kuvia, kunhan lähiaikoina teemme loput sisustushankinnat, muun muassa kauan kaivatut baarijakkarat. Kovasti pitäisi alkaa ensi viikon kekkereitäkin suunnitelemaan, neiti täyttää 1 vee :)

2 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Todella raikkaan keväiset verhot. Kummasti piristää jo pelkkä verhojenvaihto.
nimin. 4vuotta samat verhot keittiönikkunoissa, ja viimekeväänä sain vihdoin uudet verhot keittiöön! :D

PikkuMamma kirjoitti...

Meillä lamelliverhot laitettiin, kun muutettiin vuonna 2008. Varmaan alkoivat tökkii jo puolen vuoden jälkeen, nyt saatiin viimein vaihdettua :D