tiistai 22. maaliskuuta 2011

Kyytiä karvoille

Kun perheessä on kolme kissaa ja pitkäkarvainen koira, joka tuntuu jatkuvasti uusivan turkkiaan, karvaa kertyy nurkkiin järkyttävät tupot. Kissat nukkuvat sohvassa, joten sohva on täynnä pientä karvaa. Lisäksi ryijymatto tuntuu imevät itseensä kaikki karvat parin metrin säteeltä. Olen laiska joka päivä raahaamaan imuria kodinhoitohuoneesta, joten meille hankittiin ergorapido!

Image and video hosting by TinyPic

Ja kuinka kätevä se onkaan! Tuttavat kehuivat imuria paljon, joten tilasin kyseisen laitteen Hobbyhallin alesta. Imuri on kevyt ja sillä saa nopeasti joka päivä hurautettua olohuoneesta ja keittiöstä karvat ja roskat. Olin aika järkyttynyt tyhjentäessäni imurin roskasäiliötä, kuinka paljon oikeesti sitä karvaa kertyy. Vaikka imuroin joka päivä, joskus huristelen rapidolla jopa parikin kertaa päivässä, on karvaa jo ehtinyt kertyä.

Hauska ominaisuus rapidossa on ajovalot. Saa kätevästi hämäristäkin paikoista, kuten pöydän tai sängyn alta. Lisäksi Emilialle on viihdettä kun se konttaa hirveetä kyytiä valojen perässä!

Image and video hosting by TinyPic

Toinen kätevä ominaisuus on imurin varressa oleva rikkaimuri. Sillä huristelen pöydiltä leivänmurut ja leivinuunista luukun edustan. Lisäksi ahtaammat paikat kuten tv-tason taukset on kätevä ottaa pienellä imurilla.

Image and video hosting by TinyPic

Minulla on kohta edessä töihin palaaminen, joten töiden jälkeen rapido varmaan on viikolla erittäin kätevä. Pikapuhdasta tulee vartissa ja viikkosiivous tehdään miehen kanssa sitten lauantaisin tai sunnuntaisin, jolloin mies kantaa matot ulos ja imuroidaan ja luututaan lattiat. Suosittelen ehdottomasti :)

2 kommenttia:

Venus kirjoitti...

Heh, meilläkin on Rapido, tosin ei ehkä ihan yhtä ahkerassa käytössä ;D Yllätyin itsekin, kun mies toi ton kotiin, mutta täytyy myöntää että on se kätevä! :)

PikkuMamma kirjoitti...

Uskomattoman kätevä on! Ainut negatiivinen asia lienee akun kesto. Meilläkin jos imuroi joka päivä, niin saa melkein myös joka päivä ladata sen 12-16 tuntia.