torstai 17. maaliskuuta 2011

Äidin pikku apulainen

Sen jälkeen kun neiti alkoi nousta ylös ja liikkumaan enemmän, on äiti saanut itselleen pikkuapulaisen. Päivän aikana touhutaan paljon kotihommia ja neiti on tietysti innokkaana kaikessa auttamassa. Mieleisin homma on astiapesukoneen tyhjentäminen tai täyttäminen. Jos Emilia on toisessa huoneessa ja kuulee, että kone aukaistaan, lähdetään kiljuen kohti keittiötä.

Image and video hosting by TinyPic

Leipoessa neiti pitelee innokkaasti pullasutia ja ojentaa sen aina tarvittaessa :D

Image and video hosting by TinyPic

Keittiössä myös uuni on alkanut herättää neidin huomion. Nappuloita painellaan, mutta onneksi kyseisestä nappulasta ei saa mitään aikaiseksi. Uunissa on onneksi erittäin kätevät sisälle työnnettävät nappulat, joten neiti ei voi saada uunia päälle.

Image and video hosting by TinyPic

Neiti on innokas apu myös siivotessa. Kauheeta vauhtia kontataan imurin perässä ja hauskinta on tuulettaa tukkaa ulostuloilmassa. Eilen kuului kauhea kikatus kun neiti istui imurin takana ja tukka lepatti tuulessa :D Ihmettelin kovasti ja kirosin kun imurista tuntui koko ajan loppuvan johto.. No selitys tähän löytyi varsin nopeasti..

Image and video hosting by TinyPic

Että sellainen apulainen :) Joensuussa on aivan ihana ilma! Vaikka äitiä vähän väsyttää viime öisen valvomisen jälkeen, lähdetään me lenkille kunhan neiti herää ja syödään. Sitä ennen mamma ottaa taas mallia meidän Tikrusta!

Image and video hosting by TinyPic

Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ryhdyin heti lukijaksi kun kuulostaa niin samanlaiselta kuin meidän kuopuksen meininki. Suloisia pikkuapulaisia ovat.

PikkuMamma kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi :) Pikkuapulainen keksi nyt äidin ompelukoneen ja painelee välillä aina lisää vauhtia polkimesta äidin ommellessa!