maanantai 1. marraskuuta 2010

Pientä retroa

Saatiin viikonloppuna sukulaisilta vanhoja huonekaluja. Ensimmäisenä kotiin tuotiin vanha kirjoituspöytä, jonka lisään listan jatkoksi kunnostuprojkteihin. Tai voi olla, etten tee pöydälle mitään :) Kirjoituspöytä tulee toimimaan ompelupöytänä, ja se siirtyy meidän makuuhuoneeseen, kunhan jossain vaiheessa siirrämme Emilian omaan huoneeseen. Väliaikaisesti pöytä sijoitettiin nyt olohuoneeseen paikkaan, johon meillä on tarkoitus hankkia iso senkki. Tuli oikein kunnon retronurkkaus!

Image and video hosting by TinyPic

Ajatuksena olisi, että maalaisin hyllyn kiiltomustaksi. Vetimet täytyy vaihtaa, koska yksi vetimistä puuttuu ja löysin ihania vaihtoehtoja täältä. Aivan ihana sisustuskauppa!

Image and video hosting by TinyPic

Tällä viikolla onkin pitkästä aikaa paljon ohjelmaa. Huomenna lähdetään neidin kanssa asioille ja keskiviikkona saadaan ihania vieraita. Torstaina huokaistaan, mutta perjantaina onkin kivaa ohjelmaa. Lähdetään miehen kanssa työpaikkani 30-vuotisjuhlille syömään ja ehkä sen jälkeen pyörähdetään kavereiden kanssa juhlimassa myös minun synttäreitä, jotka tosin ovat vasta ensi viikolla, tiistaina. Joten kiva viikko tulossa!

1 kommentti:

birdiebabe kirjoitti...

Ompas retrosta,ihanaa! Ja noista vetimistä mieluisin tuo ylhäällä keskimmäinen, tai noh... ovat kyllä kivoja kaikki!