tiistai 26. lokakuuta 2010

Meillä möngerretään

Emilia on jo pitkään osannut istua ilman tukea. Eilen meillä koettiin kehitysaskel eteenpäin menemisen kannalta :) Aluksihan meillä Emilia ei viihtynyt ollenkaan lattialla. Sen jälkeen, kun neiti oppi kääntymään mahalleen, hän viihtyi aina hetken mahallaan, mutta turhautui ja tylsistyi heti. Eilen leikittiin varmaan tunti lattialla, neiti on oppinut pyörimään napansa ympäri ja varsinkin liukkaalla laminaatilla pyöritään kuin karusellissa.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään aamulla lähdettiin eteenpäin, ei ryömien vaan möngertäen :D hiiiitaasti, mutta varmasti.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Välillä mulkoiltiin äitiä "Pistä jo se kamera pois!"

Image and video hosting by TinyPic

Aikaisemmin olen tainnut mainita, että pidän todella paljon viherkasveista sisustuksessa. Pitkään aikaan mitään rehuja ei meille ole ostettu, mutta eilen oli pakko ruokaostoksilta tuoda kotiin iso flamingonkukka, joka sattui olemaan alennuksesta. Luin netistä, että kyseinen kukka kuuluu ryhmään "näitä et saa hengiltä". Varmaan tähän juttuun ei oltu huomioitu kolmea AD/HD kissaa, joten saa nyt nähdä kuinka kauan kyseinen kasvi säilyy :)

Image and video hosting by TinyPic

Neiti nukkuu päikkäreitä raskaan möngertämisen jälkeen, joten taidan mennä keittämään päiväkahvia, ennen kuin neiti herää.

Ei kommentteja: