tiistai 9. marraskuuta 2010

Hyvää syntymäpäivää minulle :)

Tänään on sitten minun 27-vuotis synttärit. Mamma on juhlistanut sitä muun muassa siivoamalla :) Kauhee kiire on edelleen, miljoona raksajuttua pitää isin ja äidin kiireisenä, ettei ehdi päivässä netissä kun sähköpostin lukea. Mies laittelee lumiesteitä katolle, minä siirtelen halkoja miehen rakentamaan halkokatokseen, jotta meillä olisi kuivia puita talveksi. Perjantaina juhlittiin, käytiin työpaikkani järjestämällä illallisella ja se toi mukavaa vaihtelua arkeen. Tosin oltiin jo kymmenen aikaa laskemassa lapsenvahdit kotiin :)

Uhkaavasti näyttää siltä, että saadaan tällä viikolla tehtyä kaikki raksahommat ennen talvea loppuun! Tässä nyt kuitenkin jotain kuvia tältä viikolta!

Neiti alkaa olla koko ajan vikkelämpi. Laitoin Emilian matolle ja pyörähdin keittiössä, ja kappas oltiin lähdetty jo liikkeelle. Meillä ei edelleen ryömitä, mutta neidillä on omat keinot päästä pisteestä A pisteeseen B! Huomaa, että neidin lelut ovat vallanneet meidän olohuoneen!

Image and video hosting by TinyPic

Koko viime viikon Joensuussa satoi kaatamalla vettä, joten koko perheessä oltiin vähän näissä fiiliksissä. Ei päästy ulos ei..

Image and video hosting by TinyPic

Tänään mamman synttäreiden kunniaksi neidille laitettiin ykköset päälle ja toivotettiin mammalle hyvää syntymäpäivää :) Kakkua tosin on tarjolla vasta viikonloppuna kun yhdistetään isänpäivä ja mammanpäiväkakku!

Image and video hosting by TinyPic

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Oikein paljon onnea!

Emilia näyttää niin söpöltä tuo rusettipanta päässä :D

birdiebabe kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut :) Vanhenemista ei saa koskaan ottaa liian keveästi,vaan siivouksen sijaan ota hetki omaa aikaa hemmottelun merkeissä ;)

PikkuMamma kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Kyl sitten illalla oli hieman omaa aikaa ja muun muassa valmista ruokaa! Viikonloppuna herkutellaan sitten lisää!