sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Sunnuntai-illan inspiraatiota

Olen jo pitkään haaveillut Emilian tulevaan huoneeseen nojatuolia, sellaista löhölinnaa, jossa voisi vaikka lukea satuja illalla ja päivällä vaikka istuskella, kun neiti leikkii. Esimerkiksi Ikean ektorpin nojatuoli olisi mieleen, mutta tuntuu, että kaikki nojatuolit ovat niin pirun kalliita. Sain kuitenkin idean lukiessa uutta 101 ideaa lehteä. Lehdessä oli vinkki ja ohjeet, kuinka päällystetään vanha nojatuoli.

Image and video hosting by TinyPic

Ajattelin joku päivä käydä kiertämässä kirpparit ja kierrätyskeskukset, koska olen monesti jo törmännyt niissä aivan ihanan pehmeisiin vanhoihin nojatuoleihin, jotka ovat olleet hirveän värisiä tai hieman kulahtaneita. Hintaa tuoleilla on ollut 10-30€. Netistä selailin kangaskauppoja ja törmäsin tähän ihanaan verhoilukankaaseen, suht edullinenkin. Plussana myös se, että kangasta voi käyttää molemmin puolin, joko beigenä tai valkeana. En nimittäin äkkiseltään osaisi päättää kumpi on kivempi!

Image and video hosting by TinyPic
http://www.pikku-aurinko.fi/kankaat-ompelutarvikkeet/

Toinen kiva vinkki lehdessä, jonka ehkä voisi myöskin toteuttaa, oli Emilian huoneen rahien päällystäminen. Kuvassa oleva väri olisi juuri sopiva ja rahi on ihanan pehmeän näköinen.

Image and video hosting by TinyPic

Tykkäsin kovasti tästä lehtiuutuudesta ja aion varmaan ostaa jatkossakin, jopa ehkä tilatakin. Vinkkejä on kuitenkin laidasta laitaan, nikkarointia, ompelemista, neulomista ja jopa ruokaohjeita. Eli kaikkea kivaa :)

kuva

Ei kommentteja: