lauantai 2. lokakuuta 2010

Pakollinen datailutauko

Meillä oli pakollinen datailutauko, meidän tietsikka meni rikki ja meinattiin jo kiikuttaa uutta kannettavaa kotiin kaupasta, mutta torstaina veljeni sai koneen korjattua ja jälleen päästään nettailee!

Sitä on tottunut nettailemaan joka päivä, joten aluks tuntu aika lailla katastrofilta, mutta itse asiassa huomasin, miten paljon aikaa päivässä kuluu netissä istumiseen :D Sain yllättävän paljon aikaiseksi reilun viikon aikana, jonka tietokone oli pois käytöstä.

Viimein sain aloitettua laittamaan pikku hiljaa Emilian tulevaa huonetta. Eli sain ommeltua verhot ja siivottua ja laitettua tavarat paikoilleen. Neidin huoneesta tulee kuvia sitten kun huone alkaa olla valmiimpi!

Sain viimeinkin vietyä iiiison läjän roinaa ja vaatteita kirpparille, huomenna käydään tyhjentämässä pöytä. Torstaina kävin viemässä lisää tavaroita ja olin yllättynyt kuinka moni tavara ja vaate oli löytänyt uuden omistajan. JEE! Kirpparointi kannattaa!

Viikon aikana minä olin ensin kuumeessa, sen jälkeen Emilia ressukka sai kovan kuumeen ja flunssan. Nyt helpottaa, molemmilla!

Ilmat ovat alkaneet kylmetä tosi nopeasti. Meillä tiedetään jo siitä, että ilmat kylmenee, kun kissat alkaa kääriytyä uunille nukkumaan tai muualle lämpimään :)

Image and video hosting by TinyPic

Onneksi vielä joitakin aurinkoisia päiviä on riittänyt. Ollaan vietettykin paljon aikaa ulkona ja nautittu, nyt viimeiset pari päivää on nimittäin vaan satanut vettä. Ja välillä näyttää illalla, että alkaa ensimmäiset lumetkin tulla.

Image and video hosting by TinyPic

Meillä Emilia on oppinut istumaan ilman tukea! Eteenpäin yritetään kovasti päästä, mutta tähän mennessä on päästy vain taakse päin. Neiti syö meidän kanssa jo pöydän ääressä, ja oikea syöttötuoli on jo hankinnan alla ja päätettiin hankkia Ikeasta. Siihen asti pärjätään hyvin tällä matkatuolilla.

Image and video hosting by TinyPic

Ei kommentteja: