maanantai 18. lokakuuta 2010

Kiva viikonloppu ja kirpparointia

Viikonloppu meni nopeasti, touhuttiin paljon ulkona ja nautittiin ensilumesta. Miehen sukulaisia kävi sunnuntaina kylässä, joten neiti sai taas paljon lahjoja. Viime viikolla bongattiin Emilialta ensimmäinen hammas, joten pari viikkoa kestäneelle järkyttävälle kiukkuamiselle ja yöheräilyille löytyi syy.Viikonloppuna tuli uudistettua hieman kotia, kaapista löytyi vuosi sitten hankitut paneeliverhot, jotka laitoin keittiöön. Myös Luhdan vaaleanpunainen kaitaliina päätyi pöydälle.

Image and video hosting by TinyPic

Sillä aikaa, kun minä siivoilin kotia vieraskuntoon, Emilia vietti daddytimea :) Mies oli viikonlopun vapaalla ja kotona, joten neiti sai viettää isin kanssa laatuaikaa. Kivaa tuntui olevan! Käytiin lisäksi myös koko perheen voimin syömässä ulkona. Ostoslistaan täytyy muuten lisätä kunnon kamera. Neidillä on aina sellainen vauhti päällä, että meidän peruskameralla ei saa kuin tälläisia heiluvia kuvia. Tahtoo siis järkkärikameran :D

Image and video hosting by TinyPic

Tipsu-neitiä ei oikein napannu mamman siivousvimma viikonlopulla. Ilme kertoo: Onko pakko huudattaa imuria, täällä yritetään nukkua!

Image and video hosting by TinyPic

Tänään pyörähdin myös kirpparilla. Kivoja löytöjä tuli muutama tehtyä. Itselle löysin kivan syystakin ja menee alkutalvestakin reilusti, koska on kunnolla topattu.

Image and video hosting by TinyPic

Lisäksi jostain syystä ihastuin tähän vanhaan maustehyllyyn. Täytyy hieman fiksailla joo, mutta jokin tässä vetosi kummasti :)

Image and video hosting by TinyPic

Tämän viikon ohjelmaan kuuluu koulutukseen liittyvän näyttökokeiden aloittaminen, liittyen sisäiseen laskentaan (on muuten just niin mielenkiintoista, miltä kuulostaa)! Lisäksi muutama uusi juttu on hankittu kotiin, niin pitäisi varmaan niitä laitella. Et sellainen viikko tulossa!

Ja kiitos muuten ihanasta tunnustuksesta!

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Tosi nätti tuo sun löytämä takki! Ihana pikkuneiti myös :)

MuotiMamma kirjoitti...

Takki oli kyllä aivan ihana löytö. Muutaman euron maksoi ja uuden veroinen!