keskiviikko 4. elokuuta 2010

Valmista tuli!

Vihdoin se on valmis! Nimittäin meidän terassi. Kirvesmiehet aloittivat sen alkukesästä. ME tehtiin itse portaat, kaiteet ja etulaudoitukset. Mies raksaili enimmäkseen, mutta aina kun ehdin, yritin olla kaverina. Maanantaina otettiin sitten loppuspurtti ja tehtiin loppuun. Emiliakin nukkui kolmen tunnin megapäikkärit, joten kahdestaan työ sujui nopeasti.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ilalla Emilia heräsi megapäikkäreiltään ja tuli vielä meidän iloksi ulos. Ilta oli jo tosi viileä, toisaalta ihanan viileä.

Image and video hosting by TinyPic

Viimein terassi on siis valmis. Siivota täytyy vielä turhat roinat, esim tuo iänikuinen muovituoli :D Tänä kesänä ei enää hankita mitään terassille, mutta ensi kesänä sit laitellaan lisää, somistetaan jne. Syksyksi ja talveksi haluan kuitenkin jotain valoja ja lyhtyjä laittaa.

Image and video hosting by TinyPic

Terassin toisessa päässä meillä on portaat ja haaveilenkin, että jos jossain vaiheessa laittaisi portin, niin esimerkiksi Roni voisi nukkua kuumina päivinä vapaana terassilla. Ja Emiliakaan ei lähtisi yksin portaisiin.

Image and video hosting by TinyPic

Nyt kuitenkin täytyy kiitää siivoamaan, tänään tulee vieraita. Ja miljoona muutakin tekemätöntä asiaa odottaa. Vaatteita pitää ainakin laittaa kaappiin ja uudet kuivumaan jne jne!

Ei kommentteja: