maanantai 9. elokuuta 2010

Äidin uudet IHANAT hiukset

Ostin viikko sitten hiusvärin, jotta saisin järkyttävän juurikasvun ja karseesti haalistuneen punaisen värin piiloon. Halusin jotain totaalista vaihtelua, jotain aivan uutta. Hiukseni ovat kokeneet vuosien aikana varmaan kaikki mahdolliset värit blondista mustaan, ja jopa shokkipinkit ovat joskus olleet. Tajusin kuitenkin, ettei minulla ole ollut kuin kerran ruskeat hiukset ja tykkäsin silloin niistä kovasti. Väriksi miljoonan sumplauksen jälkeen päätyi Lorealin couleur experte, sävy 4.0 keskiruskea. Erikoistahan tässä värissä oli, että mukana tuli vaalennussetti raitoja varten.

Image and video hosting by TinyPic

En ole mikään hiustenvärjääjä ihminen, joten yleensä jos värejä on ollut enemmän kuin yksi, ystäväni on laittanut värin päähän ja aina meillä on ollut hauskaa lopputuloksen kanssa. Olin jo varautunut, että joudun käymään ensi viikolla uuden ruskean värin, jolla saan peitettyä hiuskatastrofin, mutta ei se sitten niin vaikeaa ollutkaan. Ja lopputulos on ihana! En varmaan koskaan edes kampaajalta lähtiessäni ole ollut näin tykästynyt hiuksiini :)

Image and video hosting by TinyPic

Laitoin hiuksien päälle vaalennusainetta kahdessa erässä. Ensin kierrätin koko pään ympäri raitoja ja odotin noin 5-10 minuuttia, jonka jälkeen lisäsin vielä raidoitusainetta ympäriinsä. Näin sai aikaiseksi erisävyisiä raitoja/osioita.

Image and video hosting by TinyPic

Lopputulos ei ehkä ole kampaamotasoinen, mutta tärkeintähän on että mamma itse viihtyy uusissa hiuksissaan :) Pohjaväri on siis tosi tumma ruskea, joten punaiset/oranssit raidat keventävät kovasti.

1 kommentti:

birdiebabe kirjoitti...

Oi miten kivan näkönen tukka tuli! Tosiaan voisi luulla että olet ihan kampaajalla värjännyt.