lauantai 14. elokuuta 2010

Muistojen tallentamista

Saatiin viimein valmiiksi eräs ikuisuusprojekti. Nimittäin valokuvien kehittäminen ja kehystäminen. Tuntuu, että nykyään kaikki kuvat ovat vain koneella ja paperiversioita ei tule enää koskaan kehitettyä. Sitten jos kone kaatuisi, kaikki muistot katoaisivat. Yritän muistaa joka kauppareissulla ostaa tyhjän CD:n, jotta polttaisin kuvat levylle, arvatkaa vaan muistanko ikinä! No viimein saatiin kuvia kehitettyä, ja jopa kehyksiin asti!

Ostin vuosi sitten Ikeasta Ribba-kehyksen, joka on siitä lähtien odottanut sopivia kuvia, nyt ne sitten löytyivät. Enää kun sais taulun seinälle asti :)

Image and video hosting by TinyPic

Emilian saamaan kummikehykseen laitettiin alustavasti kuva, varmaan vielä vaihtuu jossain vaiheessa. Vanhat valokuvat saivat kaikki paikan hyllyltä. Ois kiva hankkii kaikkiin samanlaiset kehykset.

Image and video hosting by TinyPic

Viime päivät ovat menneet mattoja pestessä, tänään pestään viimeiset, vihdoinkin! Samalla kun ollaan elelty ilman mattoja, olen yrittänyt suursiivota kotia. Eli kiirettä on pitänyt. Tänään pakataan illalla tämä kaunokainen autoon ja lähdetään käymään kavereiden/sukulaisten luona. Ehkä mässäillään noutoruualla!

Image and video hosting by TinyPic

Ei kommentteja: