perjantai 19. maaliskuuta 2010

Jännää!

Tää viikko on jotenkin vierähtäny makaillessa flunssassa. Tiistaina olo oli jo ihan ok ja lähdin shoppailukierrokselle vanhempieni kanssa. Löysinkin kirpparilta hameen ja jakun yhteishintaan 4 € :) Siinäpä kaikki päivän shoppailut. Keskiviikkona olo olikin sit taas tosi tukkoinen, joten makailuksihan se meni taas.

Torstaiaamuna koitti viikon odotettu "kohokohta" eli kontrolli äitipolilla sairaalassa. Manailinkin jo torstaiaamuna et mitähän taas tällä kertaa kun tuntuu et joka kerralla on aina jotain erityista ollut. No mentiin sit miehen kanssa sairaalaan aamulla ja ultrassa todettiin et vauva on kasvanut tosi hyvin, painoa noin 3000-3300g. Vauva on ollut viime aikoina todella hiljainen aikaisempaan verrattuna, ja lääkäri totesi saman myös ultrassa. Viime ultrassa todettiin jo, että napanuoran virtaukset ovat kiristyneet ja silloin epäiltiin raskausmyrkytystä alkavaksi. No nyt virtaukset olivat kiristyneet entisestään ja lääkäri päätti, että synnytys käynnistetään ensi viikolla, todennäköisesti jo maanantaina. Vietin synnytyssalissa jo eilen puolet päivästä, koska minut laitettiin jo käynnistystippaan ja tehtiin ns rasituskoe vauvalle, jotta nähdään kuinka hyvin vauva kestää supistuksia. Illalla pääsin sit kotiin, kun supistukset hellitti. Huomenna käydään vielä varalta käyrissä, jotta nähdään että vauvalla kaikki edelleen ok. Et sellaista tällä kertaa :)

Olo on vähän outo, kun voi olla et meidän vauva jo alkuviikosta tulla tupsahtaa. Varmaahan vielä ei ole ja lopullisen päätöksen lääkäri tekee vasta maanantaina, mut mitä suuremmalla todennäköisyydellä näin.

Mutta mitäs muuta tällä viikolla.. Vanhemmat ostivat shoppailupäivänä vauvalle suloisen tuttipidikkeen..Tässä kuva jakusta, jonka löysin kirpparilta. Näyttää kuvassa laikukkaalta, mut ei siis ole. Hame oli aivan ihana, ja aivan kuin uusi. Siitä kuvaa myöhemmin, kun saan sen kuivumasta.Vaippoja oon ommellu kans, tällainen valmiina aamulla ja kohta alan ompelee viel toisen, johon jo leikkasin kankaat ja tarrat jne. Myös itselle neuloskankaasta ajattelin jotain kivaa mahdollisesti keksiä. Siitä lisää viikonloppuna.Hirvee tekemisen vimma :) Huomenna sairaalan jälkeen viimeiset vauvashoppailut ja sit aletaan odottaa maanantaita. Piiiiitkästä aikaa aion viikonloppuna syödä roskaruokaa ja yritetään nukkua paljon. Mut nyt teen keittoon ja ompelemaan. Mies on töissä koko illan kymmeneen asti, joten jollain tavalla pitää aika saada kulumaan!

2 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Onnea sitten synnytykseen <3

Urho kirjoitti...

Kuulin mukavia uutisia tänään. Onnea mammalle ja papalle ja tytöntyllerölle toivottaa Viitarannan eno!