maanantai 15. maaliskuuta 2010

Flunssaa hieman

Aamulla heräsin hieman flunssaiseen oloon. Päätä särkee, kurkku on kipee ja nenä tukossa. Lämpöä oli hieman, siis todellakin hieman, eli 37,4 ja sillee. Tää päivä menenee ihan makaillessa ja kattoessa hömppäohjelmia telkasta tai nettitv:stä. Mieskin on iltavuorossa, joten tulee vasta puoli 11 illalla kotiin. Eli tylsää!

Ajattelin esitellä järjettömän ihanat vauva "uggit", jotka löysin H&M:ltä jokin aika sitten hintaan 7€. Ainut asia mikä kengissä harmittaa suunnattomasti on se, ettei näitä valmisteta mamman koossa :DViime viikolla ompelin muutakin kuin itselleni, sain tehtyä vaippoja ja ommeltua patjansuojuksia vauvalle. Mut tällaisia vaippoja sain tehtyä:Oikealla ylhäällä käsityölehden all-in-one-vaippa, alla ruskea myllymuksujen ohjeella tehty. Vasemmalla "one size"-vaippoja.

Mut nyt lähden syömään eilistä karjalanpaistin jämiä ja panadolia ja peiton alle. Mallia rentoutumiseen taidan ottaa kissoiltamme :) Enää muuten viikko laskettuun aikaan!

3 kommenttia:

Sannikka kirjoitti...

Aivn ihania vaippoja : ))
Pikaista paranemista

birdiebabe kirjoitti...

Taidan käydä Hm:ltä hakemassa meidän tytöille tuollaset leobarditossut! Meillä on jo Hm:ltä tytöille leobarditakit ;) Tosi nätit kuosit vaipoissa. Saako udella,että millois olis masukin LA? <3 Täällä meni sunnuntaina puoliväli rikki.

Mama kirjoitti...

Tänään jo flunssa helpottikin ja käytiin shoppailee tulevan mummin ja ukin kaa :)

Laskettu aika on 22.3 eli alle viikko. Miehen synttärit ois 23.3, hän jo "lahjaa" odottaa innolla :) Puoliväli oli siitä kivaa aikaa kyl ku aika meni suht nopeesti, mulla ainakin paha olo loppu ja muutenkin tosi hyvä vointi. Siit ajasta kannattaa nauttii :)